Közélet

Csaknem 115 ezren regisztráltak a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióra

Csaknem 115 ezren regisztráltak a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióra

2015. május 8., péntek
Csaknem 115 ezren regisztráltak a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióra

Mintegy 115 ezren regisztráltak az ötödik TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! elnevezésű országos szemétgyűjtési akcióra a csütörtöki határidőig - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a csütörtök éjféli határidőig csaknem 115 ezren regisztráltak a május 15. és 17. között tartandó eseményre, országszerte 1590 találkozási pontra. Hangsúlyozták, hogy az is részt vehet az akcióban, aki lemaradt a regisztrációról. Ehhez csak arra van szükség, hogy a jelentkező a www.teszedd.hu oldalon kiválassza a számára megfelelő helyszínt és időpontot, majd a kezdésre jelenjen meg. Tavaly 60-80 ezer önkéntes vett részt így a TeSzedd! akcióban - fűzték hozzá. Az akcióval Magyarország idén is csatlakozott a Let's Clean Up Europe! (Tisztítsuk meg Európát!) elnevezésű összeurópai szemétgyűjtéshez, amelyet a közösség tagállamaiban május 8. és 10. között rendeznek meg. Tavaly mintegy 116 ezren regisztráltak a 1654 találkozási pontra, ezzel az eredménnyel Magyarország múlt évben Európa legjobbja volt - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.