/

A Magyar Turizmus Zrt. is csatlakozik a TeSzedd! akcióhoz

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

TeSzedd! - Az országos szemétgyûjtõ akció megnyitója Fegyv

A Magyar Turizmus (MT) Zrt. részt vesz május 15. és 17. között az országos TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióban, hogy felhívja a szakma figyelmét a turistákat fogadó területek tisztaságának fontosságára – tudatta az MT Zrt. az MTI-vel kedden.

Közölték: a tavaszi nagytakarításra Budapestre, Szentgotthárdra, Várpalotára, Balatonalmádiba, Harkányba, Szegedre, Szolnokra, Egerbe és Poroszlóra várják a segítőket.

A Magyar Turizmus Zrt. Budapesten a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) támogatásával, az Év Szállodái díj nyerteseivel: a Corinthia Hotel Budapest, a Mamaison Hotel Andrássy Budapest és a háromcsillagos Bo18 Hotel superior munkatársaival közösen szedi a szemetet.

A 3 nyertes szálloda hangsúlyosan kezeli a társadalmi felelősségvállalást, ezért munkatársaikkal nagy erőkkel vesznek részt a szemétszedő akcióban. A szállodaszövetség tagjai saját kerületükben szednek szemetet, ami több száz turisztikai munkatárs segítségét jelenti – írták.

Előző sztori

Kempo: világbajnoki érmekkel tértek haza a szegediek Törökországból

Következő sztori

Deutsch Tamás: csökkenhetnek az internetet érintő adók