Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a megyei tűzoltóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utóbbi hetekhez képest kevesebb bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi műveletirányítási központjába. Négy esetben riasztották az egységeket, két tűzesetnél és két műszaki mentésnél avatkoztak be a megye tűzoltói.

Pénteken reggel fél nyolckor baleset történt Szegeden, a Madách és a Szilágyi utca kereszteződésében. Két személyautó ütközött össze, melynek következtében az egyik jármű felborult. A helyszínre a szegedi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították, majd talpára állították a sérült járművet.

Délután öt órakor Szegeden, a Sulyom utcában egy nagyméretű fa épületre dőlt. A húsz méter magas nyárfa a gyalogos forgalmat is veszélyeztette. Az esethez a szegedi egységeket riasztotta a műveletirányítás. A tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fa törzsét.

Szombaton két helyen is szemétkupacok gyulladtak ki. Délután kettő óra előtt pár perccel Szegeden, a Bertalan híd alatti területen égett a hulladék, mintegy két négyzetméteren. Délután öt órakor pedig Csongrádon, a Madách Imre utcában tíz négyzetméteres területen lángolt a szeméthalom. A tüzet a szegedi és a csongrádi egységek oltották el.

Előző sztori

Kézilabda: felemásra sikerült az FKSE Algyő hétvégéje

Következő sztori

A malmokról tartanak előadássorozatot Kiskundorozsmán