Bulvár

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a megyei tűzoltóknak

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a megyei tűzoltóknak

2015. április 20., hétfő
Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a megyei tűzoltóknak

Az utóbbi hetekhez képest kevesebb bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi műveletirányítási központjába. Négy esetben riasztották az egységeket, két tűzesetnél és két műszaki mentésnél avatkoztak be a megye tűzoltói.

Pénteken reggel fél nyolckor baleset történt Szegeden, a Madách és a Szilágyi utca kereszteződésében. Két személyautó ütközött össze, melynek következtében az egyik jármű felborult. A helyszínre a szegedi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították, majd talpára állították a sérült járművet. Délután öt órakor Szegeden, a Sulyom utcában egy nagyméretű fa épületre dőlt. A húsz méter magas nyárfa a gyalogos forgalmat is veszélyeztette. Az esethez a szegedi egységeket riasztotta a műveletirányítás. A tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fa törzsét. Szombaton két helyen is szemétkupacok gyulladtak ki. Délután kettő óra előtt pár perccel Szegeden, a Bertalan híd alatti területen égett a hulladék, mintegy két négyzetméteren. Délután öt órakor pedig Csongrádon, a Madách Imre utcában tíz négyzetméteres területen lángolt a szeméthalom. A tüzet a szegedi és a csongrádi egységek oltották el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.