Közélet

Szegeden is tagtoborzásba kezdett a Jobbik Ifjúsági Tagozata

Szegeden is tagtoborzásba kezdett a Jobbik Ifjúsági Tagozata

2015. április 17., péntek
Szegeden is tagtoborzásba kezdett a Jobbik Ifjúsági Tagozata
jobbik_ifjusagi_forum_ia

Országos tagtoborzó kampányt indít a Jobbik Ifjúsági Tagozata, melyben nagy hangsúlyt fektetnek az internetes kommunikációra is. Farkas Gergely, az ifjúsági tagozat elnöke csütörtök délután a szegedi szimpatizánsokhoz látogatott el.

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos elnöke látogatott Szegedre csütörtök délután,

Farkas Gergely

egy országos toborzó kampányt jelentett be a helyi szimpatizánsoknak. "Nemrégiben tartott tisztújítást a Jobbik Ifjúsági Tagozat, az országos elnökség egyik elsődleges feladatául pedig egy tagtoborzó országos kampányt tűzött ki. Eddig is bátran mondhatjuk magunkról, hogy a legdinamikusabban fejlődő politikai ifjúsági szervezet voltunk Magyarországon: két évvel ezelőtt körülbelül hatvan-hetven településen voltunk jelen, napjainkra pedig ez a szám átlépte a kétszázat" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére Farkas Gergely. A tagtoborzással újabb fiatalokat szeretne megszólítani a párt, elsősorban a mai trendekhez illően, online csatornát nyitva feléjük - tette hozzá. Az ifjúsági tagozat elnöke szerint elsősorban közösségi portálokon, internetes fórumokon szeretnének eljutni azokhoz a fiatalokhoz is, akik eddig nem ismerték a Jobbikot. Persze emellett a hagyományos módon is aktívan toboroznak majd, a forgalmasabb helyeken standokat állítanak, szórólapokat osztanak és beszélgetnek a járókelőkkel. "Számos felmérés bebizonyította már, hogy nagyon sok fiatal szimpatizál velünk, mi ezt a szimpátiát szeretnénk egy kicsit cselekvőbbé változtatni. Jelenleg kétezer aktív tagunk van, de ennél sokkal nagyobb az a szám, akik a rendezvényeken külsősként segítik a munkánkat" - magyarázta Farkas Gergely. Hitelesség, aktivitás, érdekképviselet - ez a három fő oka az ifjúsági tagozat szerint annak, hogy a Jobbik a fiatalok körében a legnépszerűbb. Szerinte a hazai pártok közül egyedül ők fordulnak ténylegesen a fiatalok felé és következetesen képviselik álláspontjukat. "Felvállaljuk a fiatalok azon problémáit, melyekről az országgyűlésen például semmi szó nem esik, az oktatáson túl a diákhitel, diákmunka, a nyelvtudás kérdése is rendszeresen előkerül" - zárta szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.