Kultúra

Szegedre érkezik az Eötvös Cirkusz - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val!

Szegedre érkezik az Eötvös Cirkusz - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val!

2015. április 7., kedd
Szegedre érkezik az Eötvös Cirkusz - nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val!
Eötvös Cirkusz jubileum1

Április 9. és 19. között Szeged, a Rókusi körúti Tesco mellett állítja fel sátrát, és várja a cirkusz szerelmeseit az Eötvös Cirkusz.

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, az egykor ló vontatta produkció pedig mára a kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává nőtte ki magát. A társulat 2015-ös műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja el a nézőket. A fellépő művészek több legendás történet jelmezében mutatják be előadásukat, így megelevenedik a Rómeó és Júlia, az Oroszán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppins és az állatsereglete, a Szépség és a Szörnyeteg, Esmeralda története a Notre Dame-i toronyőrből, vagy a Vadnyugati Hatosfogat. A turné során a publikum Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét láthatja, amelyben 120 állat, köztük 70 idomított faj található: zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosó medve, láma, páva, tarajos sül, sas,amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriás kígyó, armadilli, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán, rózsaszínű tigris, bengáli tigris, stb. Egy igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatnak be a "LEGENDA" című új szuperprodukcióban. Továbbá a gyermekek Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják.

Előadások kezdete:

Hétköznap:

18.00

Szombat:

15.00; 18.00

Április 12-én, vasárnap:

15.00; 18.00

Április 19-én, vasárnap:

11.00; 15.00

Április 14. és 15.:

szünnap! Csütörtökön kettőt fizet négyet kap kedvezmény. A többi napra a kedvezményes kuponok érvényesek! A pénztár 10 és 18 óra között tart nyitva. A szervezők a nézőket fűtött sátorban, fűtött nézőtérre várják! Bővebb információ a cirkusz

weboldalán

és a

Facebookon

.

Nyerjen páros belépőt a SZEGEDma.hu-val!

Hányadik születésnapját ünnepli az Eötvös Cirkusz 2015-ben?

A) 72 B) 95 C) 113 A helyes válasz betűjelét

április 8-án, szerdán este 20 óráig

várjuk a

jatek@szegedma.hu-ra

, vagy a

szegedma.hujatek@gmail.com-ra

. A helyes választ küldők között

páros jegyeket

sorsolunk ki, az Eötvös Cirkusz "LEGENDÁK" című előadására! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát

.

Szegedre érkezik az Eötvös Cirkusz - velünk most páros jegyet nyerhettek! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=525269

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.