Bulvár

Öngyilkos lett egy rab a Csillag börtönben

Öngyilkos lett egy rab a Csillag börtönben

2015. április 24., péntek
Öngyilkos lett egy rab a Csillag börtönben

Felakasztotta magát a szegedi Csillag börtön egyik rabja. A Délmagyar információi szerint a tényleges életfogytiglanra ítélt szentkirályszabadjai rém, Ember Zoltán vetett véget életének.

Vasárnap öngyilkosságot követett el a Szegedi Fegyház és Börtön egyik rabja. A lap információi szerint a szentkirályszabadjai rémként elhíresült Ember Zoltán akasztotta fel magát egy lepedővel. A börtönben ugyan még újraélesztették, és beszállították a klinikára, ott azonban már nem tudták megmenteni az életét, agyhalott állapotba került. A férfi 1991 és 2005 között több idős férfit is megölt és kifosztott, valamint puszta kézzel fojtotta meg saját bátyját. Áldozatait összekötözte, nyakukba pedig egy hurkot kötött, melyet a lábukhoz rögzített, így azok saját magukat fojtották meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.