Kosárlabda: a negyedik negyedig vezetett a címvédő otthonában a Szedeák + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szolnok_szeged11_gs

Fennállása első play-off meccsét ugyan elvesztette a Naturtex-SZTE-Szedeák a Szolnok otthonában, de Nikola Lazic együttese minden dicséretet megérdemel, hiszen három negyeden át vezetett, és megnehezítette a címvédő dolgát.

Története első rájátszás mérkőzését vívhatta a címvédő Szolnoki Olaj otthonában a Naturtex-SZTE-Szedeák szerdán este a negyeddöntők első fordulójában a tiszaligeti sportcsarnokban.

Az egykoron a Szolnokkal bajnoki címet is nyert Molnár András kettesével indult a mérkőzés, majd egy-egy triplát bedobott Lee és Stefanovic is. Az ötödik percben időt kellett kérnie Dragan Aleksicnek, a szolnokiak mesterének, mivel Ciric beemelt egy újabb hármast, a hazaiak viszont több hibával kosaraztak. (6-10) Az időkérés után azonban 7-0-t futott a Szedeák, nem ültek továbbra sem a szolnoki dobások, és bár Rakicnak köszönhetően zárkózott a Szolnok, de Molnár András két remek akciója végén, amelyből az egyik egy 2+1-s volt, tízzel vezetett Nikola Lazic együttese. (13-23) Fantasztikus eredmény és játék volt ez a jóval esélyesebb, é nagyobb lehetőségekkel bíró Szolnok ellenében a szegediektől, végül kilenc ponttal nyerték az első negyedet Branko Jereminovék. A második játékrész közepén már 12 ponttal is vezetett a Szeged, (20-32) de egy triplával és az egyre inkább magára találó Vojvodával gyorsan csökkentette a különbséget a Szolnok. Báder Mártonék közeli próbálkozásai nagyon nem ültek, mindössze kettő kétpontost dobtak be a szolnokiak bő 15 percet követően, majd Vojvoda vezetésével egyre jobban jött fel a Szolnok, 34-39-nél kért időt Nikola Lazic. Igazi “trojka-háború” zajlott a negyed végén, azonban a zárszó Kiss Zsolté volt, a kapitány hármasával három helyett hat ponttal vezetett a Szedeák a nagyszünetre a Szolnok ellen.

A szünet után Balabant nehezen tudták tartani a palánk alatt, kiharcolt büntetőkkel és pontokkal jelentkezett a center, így vezetésével négy perc alatt 11-re tudta növelni az előnyét a Szedeák. (42-53) A negyed derekára már a meccs legnagyobb különbsége is kialakult, Molnár András remek két gyors kosarával tizenhárom ponttal vitt a Szedeák (45-58), kiválóan játszott a szegedi csapat, amely nem ijedt meg neves ellenfelétől, és önfeledten, felszabadultan élvezte a játékot. A negyed végére azonban feljött a Szolnok, és csak három pont volt a különbség a csapatok között, de 30 perc után vezetett a pazarul kosárlabdázó Szedeák. A záró 10 percben Gipson rázta meg magát, tempói és kinti dobásai után előbb egyenlített, majd Wittman triplájával a vezetést is megszerezte a Szolnok. (67-64) Gipson újabb két trojkája mellett Lee is beemelt egyet, így máris kilenccel ment a címvédő, innen pedig már nem volt visszaút a remekül küzdő Szedeák számára, amely végül ötpontos vereséget szenvedett a tiszaligeti sportcsarnokban.

Minden dicséretet megérdemel a Naturtex-SZTE-Szedeák a mai mérkőzésen mutatott teljesítményéért, hiszen igen komoly teljesítményre kényszerítették a Szolnokot, három negyeden keresztül vezettek is a mérkőzésen Nikola Lazic tanítványai, de a végén a szolnokiak jobban bírták a tempót, és megnyerték a mérkőzést, ezzel 1-0-ra vezetnek a három győzelemig tartó párharcban. A Szedeák az első ajándékot őszintén élvezte, és remek játékot tudott nyújtani a Szolnok otthonában, szombaton pedig jöhet az igazi ráadás Molnár Andrásék számára, amikor is 18 órától az újszegedi sportcsarnokban találkozik a két együttes.

Ami a statisztikát illeti

A legnagyobb eltérés a két csapat között a támadólepattanókban mutatkozik, míg a Szedeák négyet szedett az ellenfél palánkja alatt, addig a Szolnok 19 támadólepattanót szerzett, de az összesített pattanó-csatát is a szolnokiak nyerték 48-35-re. Bár kezdetben nem ültek a hazaiak közeli dobásai, a végére feljavult ez a mutatójuk is, és a hármasokban is jobban teljesítettek a szegedieknél, 15 szolnoki trojka hullott be 40 kísérletből, ebből Gipson alaposan kivette a részét öt triplával, Kiss Zsoltéknál 9 sikeres hármast jegyezhettünk fel 23 próbálkozásból. Az eladott labdák tekintetében nem mutatkozik nagy különbség, 11-et jegyezhettünk fel szolnoki, míg kilencet a szegedi oldalon. A mezőny legeredményesebb játékosa Vojvoda Dávid lett, aki 26 pontig jutott, a szolnokiak csillaga beszórt három triplát, szedett három védőlepattanót, kiosztott négy gólpasszt, és a mezőnyből legtöbbször, kilencszer szabálytalankodtak ellene. A Szedeákból Branko Jereminov 11 asszisztig jutott, ami a legmagasabb szám ebben a mutatóban, ugyanakkor a legeredményesebb szegedinek Darko Balaban bizonyult, aki 20 pontig jutott 14 lepattanója mellett, de még egy blokkra, valamint nyolc kiharcolt faultra is futotta tőle. Kiemelkedett még Molnár András is, aki 12 dobásából csupán hármat hibázott el, és még adott öt gólpasszt is. A pályán Balaban és Jereminov végig ott volt, mindketten 40 percet játsozzak, őket Andrija Ciric 38 perccel követi, Molnár András 29 percet töltött a parkettán, míg Kiss Zsolt 24 percet játszott. Ivan Stefanovic 18, míg Davorin Kuntic 11 percet kapott Nikola Lazictól.

Férfi kosárlabda NB I/A csoport, negyeddöntő, 1. meccs

Szolnoki Olaj KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 83 – 78 (16-25,23-20,17-15,26-18)
Szolnok, tiszaligeti sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Papp Péter, Pozsonyi László, Minár László (Valovics István).
Szolnok: GIPSON 21/15, Wittmann 3/3, VOJVODA 26/9, LEE 16/6, Báder. Csere: Keller 3, Rakics 8/6, Brkic 6/6. Vezetőedző: Dragan Aleksic.
Szedeák: JEREMINOV 15/6, MOLNÁR A. 18/3, Stefanovics 6/6, Ciric 16/9, BALABAN 20. Csere: Kiss 3/3, Kuntics. Vezetőedző: Nikola Lazic.
Kipontozódott: Rakics (38′)

Az egyik fél három győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a Szolnok javára

Dragan Aleksic: “Jól játszott a szegedi csapat, mind védekezésben, mind támadásban, mi eddig ritmustalanul játszva feltűnően sokat hibáztunk. A záró játékrészben elfáradt a Szeged, mi pedig föléjük kerekedtünk, a következő idegenbeli mérkőzésen sokkal jobban kell játszanunk, hogy növeljük előnyünket a párharcban.”

Nikola Lazic: “A célunk egyértelműen az volt, hogy helyt álljunk a címvédő Szolnok otthonában, három negyeden keresztül jól játszottunk, erre büszkék is lehetünk, a záró negyedben két problémánk volt, az egyik, hogy kicsi volt a rotációnk, a másik pedig az, hogy a Szolnok fölénk kerekedett dobásbiztonságban és a lepattanókban is. Így a végén megérdemelten nyertek.”

no images were found

Online közvetítésünk

IV. negyed 83-78

40′ Gipson még odaüt Jereminovnak, aki dobhat kettőt a vonalról: az első bent, és a második is jó, 83-78. Ez a vége, öt ponttal kap ki a Szolnoktól az egészen kiválóan játszó Szedeák, amely megnehezítette a címvédő dolgát, de a negyedik negyedben a Szolnok megfordította a meccset. Ahogy továbbra is zúg a lelátóról a szegedi szurkolóktól, szép volt, fiúk, kiváló teljesítmény volt a mai Kiss Zsoltéktól, hiszen nagy erőbedobásra késztették a Szolnokot.

40′ Függetlenül attól, mi lesz a vége, minden elismerést megérdemel a Szedeák, hiszen három negyed után is vezetett a címvédő otthonában, egészen fantasztikus ezt kimondani. Még huszonöt másodperc, Kiss faultolja Vojvodát, aki dobhat két büntetőt: az első bent, a második viszont lejön, Jereminové a pattanó, 83-76.

40′ Jereminov remekül passzol Balabanhoz, aki bedobja a ziccert, 82-73. Zúg a szép volt fiúk a szegedi szurkolóktól, Molnár András pedig beemel egy hármast, 82-76-nál kér időt a Szolnok.

39′ Molnár András nem tud labdát lopni Vojvodától, aki ráemel egy hármast, ami nem jó, de Lee-é a lepattanó. Molnár most faultolja Lee-t, jöhet két szolnoki büntető: mindkettő bent, 82-71.

39′ Lee közelije kimarad, majd Ciric ellen egy egészen elképesztő faultot nem fújnak be, amiből persze indul Lee, és bedobja a közelit, 80-70. Jereminov dobhat büntetőket: az első bent, a második viszont lejön, 80-71.

38′ Vojvoda hármasa lejön, Balabané a lepattanó. Fault, Balaban dobhat ismét két büntetőt: az első kimarad, a második már bent, 78-70.

no images were found

37′ Kiss Zsolt passzát lefülelik, majd Molnár András faultol. Vovjoda egy középtávolival jelentkezik most, 78-67. Rakic kipontozódik, miután meglöki Balabant, a center dobhat két büntetőt: az első bent, és a második is, 78-69.

36′ Nem jó a bejátszás Balabannak, jöhet a Szolnok. Labdát szerez Ciric, de Wittman visszaszerzi tőle,! Ciric remekül blokkolja Leet, de marad a labda a Szolnoknál, Lee pedig megint egy hármassal sokkol minket, 76-67.

36′ Gibson beszór egy újabb trojkát, így hat ponttal vezet a Szolnok, 73-67-nél kér időt Nikola Lazic.

35′ Belelendült a Szolnok, egy újabb hármas, Gipson szórja be, 70-67. Balaban fordul be középen, de nem tudja beejteni közelről. Gipson középtávolija sem jó, ahogy Wittman hármasa sem, de a Szolnoké a lepattanó.

35′Wittman hármasával először vezet a meccsen a Szolnok az első negyed óta, 67-64. JEREMINOV! Egy triplával egyenlít a Szedeák, 67-67!

34′ Balaban kettese hullik be a palánk alól, 62-64. Gipson válaszol rá szintén egy közelivel, 64-64. Kuntic triplája nagyon rövid, majd odaüt Gipsonnak Kuntic.

no images were found

33′ Keller faultolja Balabant a túloldalt, nagy meglepődést kiváltva ezzel a szolnoki szurkolók körében. Stefanovic beviszi a palánk alá, de nem jó a közelije, ellenben Gipson egy triplával egyenlít, 62-62.

33′Vojvoda ellen a fault Balabannál, ez a negyedik hibája, figyelnie kell a folytatásban. Gipson tempója esik be, 59-62.

32′Gipson hármasa jön le, Jereminové a pattanó. Ciric nem tudja betenni Báder mellett, nem jó a közelije.

31′ Báder és Lee is kihagy két elképesztő közelit, hiába szerezte meg utóbbi a lepattanót, ő is elrontotta. Stefanovic sem tudja megoldani közelről, majd Wittman hármasa is lejön, de Lee összeszedi a lepattanót, ami kicsorog Báder kezéből, de Wittman végül megszerzi.

31′ Jereminov és Vojvoda tüzeli az övéit, több sem kell a nézőknek. CIRIC! Egy jó betörés után ejti be, 57-62.

III. negyed 57-60

30′ Ciric ellen most nincs fault középütt, még huszonkét másodperc ebből a negyedből. Vojvoda játssza vissza Gipsonnak, akinek jó a tempója, így hárompontos szegedi előnnyel zárul a harmadik negyed, 60-57-re vezet a Szedeák a Szolnok otthonában a záró játékrész előtt.

30′ Vojvoda ezt most egyedül megoldotta, feljön hat pontra a Szolnok, 54-60. Kiss Zsolt a sarokból a hármassal, de ez nem jó, majd Ciric faultolja Vojvodát, aki dobhat két büntetőt: az első büntető kimarad, a második már bent, 55-60.

no images were found

29′ Vojvoda hármasa nem jó, majd Gipson triplája is lejön, de Lee szedi össze a lepattanót, és beteszi közelről, 52-60.

28′Brkic hármasa nem jó, majd Gispon hiába gyűjti be a támadólepattanót, támadót fújnak ellene Jereminov elleni megmozdulása miatt. CIRIC! Remek betörése után 50-60!

28′ Ciric megint elereszt egy triplát, de ez sem jó. Időt kér Nikola Lazic.

28′Jereminov be tud menni a palánk alá, de nem tudja befejezni, ellenben Vojvoda hasonló szituációból eredményes, 50-58.

27′ Ciric hármasa lejön, majd Gipson szór be egy triplát középen, 48-58. Ciric ismét ráemeli a hármast, de ez rövid, majd támadóhibát fújnak a sporik.

26′ Molnár András kettese után nő ismét tíz fölöttire a különbség, 45-56! És megint Molnár András, 15 pontos már, itt az eddigi legnagyobb különbség, 58-45-re vezet a Szedeák, ez egészen elképesztő!

25′ Vojvoda hármasa most nem jó, Rakic pedig már a negyedik faultját gyűjti be Ciric ellen. Ciric kihagyja az elsőt, a második viszont bent, 45-54.

25′ Vojvoda hint be egy triplát, 45-53. Fault Brkicnél, Balaban állhat a vonalra: de egyik sincs bent!

24′ BALABAN! Egy újabb zsákolás a centertől, remekül vált le a védőjéről, 53-42-nél időt kér a Szolnok!

24′ Balabannal szemben megint remekül védekezik Keller, blokkolja a centert a szolnoki. Fault, Jereminov dobhat két büntetőt, mindkettő bent, 42-51!

no images were found

23′ Balaban oldja meg a palánk alatt remekül, 41-49. Vojvoda középtávolija lejön, de Gipsoné a lepattanó, majd a Vojvoda elleni faultra csak legyint Nikola Lazic, de befújják, jöhet két büntetőt: az első bent Vojvodától, de a második lejön, 42-49.

22′Jereminov kezéből kilopja Lee, kotnra végén Vojvoda ejti be a ziccert, 41-45. Lee begyűjti a harmadik hibáját, majd Molnár András marad üresen a palánk alatt, beejti, 41-47.

21′Az Olaj kezdte a harmadik negyedet. Brkic hármasa lejön, majd Ciricé a lepattanó! Balaban nem tudja közelről betenni Keller mellől, Lee pedig meglöki Molnár Andrást, hiába dobja be, támadófault.

II. negyed 39-45

20′ KISS ZSOLT! A kapitány egy triplával nyit, ugrik is a szegedi kispad, ezzel hat ponttal vezet a nagyszünetben a Szedeák, 45-39-re vezetnek Nikola Lazicék két negyedet követően.

20′ Lee ezt most szépen csinálta, lábbal megverte ellenfelét, és beejtette, 36-42. Ez sem volt csúnyább, Keller húzta le az utolsó pillanatban Jereminov ejtését, majd Vojvoda hármasával már csak három pont, 39-42.

19′ Lee triplája rossz, majd Kuntic kinti dobása rövid.

18′Jereminov bejátszását Keller rúgja ki oldalra, majd az irányító hármasa lejön, de Balabané a lepattanó. CIRIC! Ismét beemeli a trojkát, 34-42.

18′ Jereminov passzát ismét lefülelik, Vojvoda pedig beemel egy hármast, 34-39-nél kér időt Nikola Lazic.

18′Balaban fordul le középen, és vissza is tudja tenni egy kézzel a palánk alól, de a labda végigtáncol a gyűrűn, és lejön. Balaban faultja után dobhat két büntetőt Keller: az első kimarad, ahogy egy mögöttünk ülő szolnoki megjósolta, majd a második már bent, 31-39.

no images were found

17′ CIRIC! Behullik a hármasa, 27-39, erre Vojvoda válaszol középtávolról, 29-39. Jereminov passzát most megszerzik, Vojvoda végigmegy vele, de nem tudja betenni, Ciric egy fault árán megállítja: Vojvoda első büntetője kimarad, a második már bent, 30-39.

16′ Érdekesség, a Szolnok eddigi 16 kétpontos kísérletéből csupán kettő (!) volt jó. Keller most javítja ezt a statisztikát a palánk alól, 27-36.

16′ Jereminov hármasa lejön, ahogy Báder közeli ziccere is, hatalmas az elégedetlenség most a hazai drukkereknél. Jereminov közelről viszont bedobja, 25-36-nál kér időt a Szolnok!

15′Jereminov remekül tör be, de lejön a közelije, majd Balabané a lepattanó, aki másodjára már beemeli, 25-34. Lee nem tudja bezsákolni a túloldalon, Wittman üt oda Jereminovnak.

15′Brkic szórja be második hármasát üresen, 23-32. Jereminov is megpróbálja kintről, de lejön, amivel Vojvoda végigszáguld, és bezsákolja, 25-32, időt kér Nikola Lazic.

14′ Lee eladja a labdát, Stefanovic pedig beszórja a hármast, 12-vel vezet a Szedeák, 20-32!

14′ Molnár András vitte végig ezt az akciót, jó is a betörése, 20-29. Vojvoda kihagy egy középtávolit, egyre hangosabb a füttyszó a hazai szurkolók részéről, majd Molnár András a sarokból próbál meg egy triplát, de hosszú.

no images were found

13′Brkic ismét rádob egy trojkát, de pontatlan. Stefanovic középről elengedett hármasa kiszédül, majd Vojvoda betörése után közelije is lejön, de Balabanra fújnak egy faultot, Vojvoda dobhat két büntetőt: az első jó, a második azonban lejön, és Molnár Andrásé a lepattanó, 20-27.

12′ Balaban felé most tökéletes ütemű Jereminov passza, a center be is fejezi a ziccert, 19-27. Vojvoda triplája is lejön, majd Gipsonnál a fault Ciric ellenében. Ciric ráemeli a hármast, de ez most hosszú.

11′Jereminov bejátszást megszerzi Wittman középen, majd Brkic egy triplával nyitja a második negyedet, 19-25.

I. negyed 16-25

10′ Jereminov taktikusan játszik kicsit az idővel, majd Balaban harcol ki faultot középen Kellernél. Balaban dobhat két büntetőt, az első jó, és a második is, 16-25. Még egy távoli dobásra volt ideje a szolnokiaknak, de kilenc ponttal, 25-16-ra nyeri története első negyedét a rájátszásban a Szedeák, a hazai szurkolók hangot is adnak elégedetlenségüknek.

10′ Rakic középtávolija nem ül, majd Molnár András hármasa is hosszú, de megállítja a kontrát Stefanovic egy faulttal. Lee triplája is lejön, de marad a labda az Olajnál, Gipson pedig ismét a sarokból emeli rá a trojkát, ez most jó, 16-23.

9′ Gipson a sarokból emeli rá a hármast, de rövid. Molnár András és Jereminov játszik össze remekül, előbbi dobja be a közelit, 13-23.

9′ Molnár Andrásnak ütnek oda tempója közben, végül a labda beszédül, így jöhet a plusz egy büntető: bedobja Molnár András, 13-21.

8′ Rakic egy újabb hármast dob be, egyelőre az ő dobásai ülnek hazai oldalon, 11-18. Ciric nem tudja beemelni Jereminov remek passzát, majd a gyors támadás végén, a fault Stefanovictól Lee ellenében, Lee állhat a vonalra: az első bent, és a második is, 13-18.

no images were found

8′ Rakic középtávolija bent, 8-17. Balaban ellen a fault Brkictől, Balaban dobhat két büntetőt: az első kimarad, a második már bent, 8-18.

7′Keller közelije nem jó, Balaban lehúzza a lepattanót, de a kontrát nem tudjuk végigvinni. Vojvoda hármasa sincs bent, Jereminov viszont a “szokásos” magas ívű triplát beszórja, 6-17!

6′ Ciric tempója esik be, 6-12. Rákezd a hazai tábor is, eddig csendben ültek a szolnokiak. Ciricé a lepattanó a túloldalon, majd Jereminov betörése után nyolccal megy a Szedeák, 6-14.

5′Vojvoda hármasa is rövid, majd Rakic is megpróbálja, ez már behullik, 6-10.

5′ Wittman kettese is lejön, Ciric a sarokból viszont beszórja a hármast, 10-3-as szegedi vezetésnél kér időt a Szolnok!

4′Jereminov teszi be Balabannak, de a center nem tudja visszahúzni. Eladott labda az Olajtól, de Ciric sarokból elengedett hármasa rövid.

no images were found

3′ Gipson középtávolija rövid, de Ciric kilép a lepattanóval. Ez a középtávoli sincs bent Vojvodától, majd Balaban bezsákolja középen, a szegedi szurkolók legnagyobb örömére, 3-7! Szép blokk Balabantól a saját palánkja alatt, meg is jön a szegedi szurkolók hangja!

3′ Stefanovic is egy triplával válaszol, 3-5. Molnár végig tud vinni egy gyors támadást, de Báder végül kiüti a labdát.

2′ Báder passz helyett végül egy középtávolit emel rá, de rövid. Lee a sarokból szerzi az első szolnoki pontokat, jó a triplája, 3-2.

2′ Báder másodjára is kihagyja a kettest, majd Molnár András betörése után szerzi az első kosarat közelről, 0-2.

1′ A Szolnok hozta el a labdát a feldobásnál, de Báder közelije kimarad kezdésnek. Balaban ugyan megveri középütt Bádert a túloldalon, de ő sem tudja beejteni.

17:58 – Megvolt a bemutatás is, sportszerűen taps köszöntötte a Szedeákot is, mindjárt kezdünk!

17:34 – Szeptemberben zárt kapus felkészülési meccsen találkozott a két csapat, akkor a Szolnok 13 ponttal nyerte a barátságos mérkőzést. Abban a Szedeákban még nem játszott sem Darko Balaban, sem Andrija Ciric, igaz, a szolnokiaktól is volt néhány hiányzó.

17:23 – A bajnoki címvédő Szolnok egyértelmű esélyese ennek a párharcnak is, de csak még egy adat az Olajról: legutóbb a rájátszásban a tiszaligeti sportcsarnokban majd’ négy éve, 2011. május hetedikén kapott ki az Olaj, akkor az Albacomp tudott győztesen távozni Szolnokról – azóta csak győzött hazai pályán a play-offban a szolnoki együttes.

17:12 – Köszöntjük olvasóinkat innen a tiszaligeti sportcsarnokból, a Szedeák játékosai már bőszen pattogtatnak a parkettán. Gyülekeznek már a nézők is, még mintegy 45 perc van hátra a Naturtex-SZTE-Szedeák történetének első rájátszás meccséig. Imponáló a szolnoki dicsőséglista oldalt: már ott van az idei Magyar Kupa győzelmet jelző kis zászló is.

11:00 – Történelmi nap ez a Naturtex-SZTE Szedeák életében: fennállása során először játszhat mérkőzést a rájátszásban, ráadásul Magyarország legjobb csapata, a Szolnoki Olaj ellen. Nikola Lazic kedden délután még vezényelt egy tréninget tanítványainak, ahol videózás is szerepelt a programban, majd szerdán 13:30-kor indul el a csapat Szolnokra. A jó és önfeledt hangulatú tréningen sem volt érezhető semmi görcsösség Kiss Zsoltékon, ugyanúgy készültek, mint a többi bajnokira – azonban a Szolnok elleni mérkőzés, mérkőzések minden bizonnyal többek lesznek akár a középszakaszban vívott találkozóktól.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Kedden délután még edzett egyet a Naturtex-SZTE Szedeák, ma pedig jön a klubtörténet első rájátszás mérkőzése a címvédő Szolnok otthonában, nálunk ÉLŐben 18 órától!http://szegedma.hu/?p=529986

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 22.

Előző sztori

Kihívások 2.1 – A szakok megmaradásáért küzdöttek, rossz szájízzel távoztak a megjelentek + FOTÓK

Következő sztori

Csütörtöki programajánló: Szegedi Egyetemi Napok, Cirkusz-KA, Huckleberry Guys