Sport

Kézilabda: több órát álltak sorban a jegyekért + FOTÓK

Kézilabda: több órát álltak sorban a jegyekért + FOTÓK

2015. április 2., csütörtök
Kézilabda: több órát álltak sorban a jegyekért + FOTÓK
sorban_allas_jegyert05_gs

Miután az internetes jegyvásárlásnál használt szerver kedden reggel összeomlott, csütörtökön 15 órakor nyílt lehetőség arra, hogy a MOL-Pick Szeged szurkolói megvásárolhassák jegyüket a THW-Kiel elleni, jövő vasárnapi Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzésre.

A pénztárak nyitása előtt mintegy 150 ember várta, hogy megvásárolhassa jegyét, sokan több órát töltöttek el várakozással, hogy biztosan ott lehessenek az április 12-i, Kiel elleni mérkőzésen. Negyed órával a pénztárak nyitását követően a sor egészen a buszmegállóig ért a sportcsarnok bejáratánál, továbbra is hatalmas az érdeklődés a jegyek iránt. Mint azt

Szögi Nándor

, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója a

klub honlapján olvasható közleményben

elmondta, egy szurkoló két darab jegyet vásárolhat, valamint ha az állójegyek elfogytak, utána értékesítik az ülőjegyeket. A bérlettel rendelkezőknek jövő csütörtökig, április kilencedikéig tartják fent a helyeket a klubnál. Az állójegyek 3000, míg az ülőjegyek 6000 forintba kerülnek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésére. További hír a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy az eredetileg kiírthoz képest változott a találkozó időpontja, negyed órával hamarabb, azaz 19.15-től kezdődik majd a német klub elleni negyeddöntő az újszegedi sportcsarnokban.

Csak úgy kígyózik a sor a Pick BL-meccsének jegyeiért - alighanem teltház lesz a Kiel ellen! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=523991

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.