Sport

Kézilabda: a továbbiakban is élne a bizalommal Hegedüs Márk + SZAVAZÁS

Kézilabda: a továbbiakban is élne a bizalommal Hegedüs Márk + SZAVAZÁS

2015. április 16., csütörtök
Kézilabda: a továbbiakban is élne a bizalommal Hegedüs Márk + SZAVAZÁS
pick_aalborg_mj-31_hegedus_mark

A télen tért vissza a MOL-Pick Szeged együttesébe Hegedüs Márk: a beállós a Ceglédnél, kölcsönben töltött ősz után januártól újra a Tisza-parti városban kézilabdázik, a jó kezdés után pedig a folytatásban is megragadná a Juan Carlos Pastortól kapott lehetőségeket.

Vasárnap

kétgólos győzelmet aratott

a német THW-Kiel ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén a MOL-Pick Szeged,

Juan Carlos Pastor

együttese a világ egyik legjobb gárdája ellen tudott nyerni az újszegedi sportcsarnokban, így előnnyel várhatja a vasárnapi visszavágót. „Nagyon örültünk ennek a sikernek, én számítottam rá, hogy itthon, ilyen közönség előtt nyerni tudunk, a csapat pedig szerintem maximálisan megtett mindent, amit követelt az edzőnk tőlünk. A legfontosabb időszakban, amikor fordítani tudott a Kiel, és 28-27-re vezetett, mindenki aki, a pályán vagy a pálya mellett volt érezhette, hogy azért sikerült megnyernünk végül a meccset, mert ennyi szurkoló volt a csarnokban, és ilyen, fantasztikus szurkolás volt. Mindenféleképpen a csapategység lehetett a döntő faktor, nincsenek világsztár játékosaink, de jobb csapat vagyunk, és szerintem az edzőnk is jobb” - mondta el az odavágóval kapcsolatban

Hegedüs Márk

. A beállós elmondta, nem volt nagy ünneplés a mérkőzést követően az öltözőben, mivel szinte mindenki családos ember a csapatból, így egy rövid ünneplést követően mindenki hazament a szeretteihez. „Négy bravóval kezdte a beszédét Juan Carlos Pastor a meccs után, megtapsolta a csapatot férfias, kemény küzdésért.

Jonas Källman

-t külön kiemelte, hogy másfél héttel a műtétje után így tudott játszani, meg hogy egyáltalán vállalta a játékot. Megdicsért minket, adott egy kis pihenőt, majd mondta, hogy keddtől újult erővel készülünk a vasárnapi visszavágóra” - nyilatkozta portálunknak a győztes meccs utáni öltözői hangulatról Hegedüs Márk. Ahhoz, hogy a Pick továbbjusson a sorozat négyes döntőjébe, azaz a Final Fourba, a németországi visszavágón is óriásit kell majd küzdenie, hiszen a Kielben világklasszisok sora játszik, a német gárdának pedig bőven van tapasztalata az ilyen fokú meccsekről, hiszen az elmúlt öt szezonból négyben is a legjobb négyig jutott a Kiel, kétszer pedig meg is nyerte a Bajnokok Ligáját. „Küzdenünk kell, az biztos. Mint tudjuk, nyolc csapatból egy német csapat van még versenyben, ez a Kiel, Németországban lesz a Final Four, de hogyha a hátráltató tényezőket ki tudjuk küszöbölni, akkor úgy gondolom, hogy továbbjuthatunk” - fogalmazott Hegedüs Márk. A beállós télen tért vissza a szegedi együttesbe, ahol remekül mutatkozott be, hiszen élete első Bajnokok Ligája mérkőzésén, a dán

Aalborg ellen

csapata legeredményesebb játékosa volt, öt góllal terhelte meg a dánok kapuját, valamint a

Rhein-Neckar Löwen elleni idegenbeli

odavágó alkalmával is egy fontos gólt tudott szerezni. „Örülök neki, hogy amikor lehetőséget kaptam, akkor tudtam bizonyítani. Várom az újabb szerepeket, ha a mester úgy gondolja, hogy pályára küld, akkor megpróbálok ugyanúgy teljesíteni, ahogy eddig” - értékelte eddigi teljesítményét Hegedüs Márk. A MOL-Pick Szeged vasárnap 19.30-tól játssza a párharc visszavágóját Kielben, a 10 ezer főt is meghaladó befogadóképességgel rendelkező Sparkassen Arénában. A párharc győztese bejut a Bajnokok Ligája Final Fourjába.

A télen visszarendelt beállós a folytatásban is meghálálná a bizalmat.http://szegedma.hu/?p=528192

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.