Bulvár

Negyven jószág veszett oda a hódmezővásárhelyi istállótűzben (FRISSÍTVE)

Negyven jószág veszett oda a hódmezővásárhelyi istállótűzben (FRISSÍTVE)

2015. április 3., péntek
Negyven jószág veszett oda a hódmezővásárhelyi istállótűzben (FRISSÍTVE)

Csaknem negyven borjú és felnőtt szarvasmarha veszett oda, amikor kigyulladt egy istálló reggel Hódmezővásárhelyen, a Klauzál utca végén – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek délelőtt az MTI-t.

Molnár Krisztina

elmondta, az ötven méter hosszú, tizenöt méter széles istállóban csaknem nyolcvan jószág volt kikötve, és mintegy felüket sikerült kimenekíteni. A palatetős, faszerkezetű épület teljesen leégett. Az oltásban hat egység vett részt, Hódmezővásárhely mellett Makóról és Orosházáról is érkeztek tűzoltók a helyszínre. A munkát nehezítette az erős szél, de a lángokat sikerült megfékezni – közölte.

Korábban írtuk:

Egy 750 négyzetméteres szarvasmarha-istálló ég teljes terjedelmében Hódmezővásárhelyen a Klauzál utca végén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek reggel az MTI-t. Molnár Krisztina elmondta, a tűzoltók nagy erőkkel indultak a helyszínre, a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek mellett Makóról és Orosházáról is érkezik erősítés. A lángoló palatetős, faszerkezetű épületben több állat elpusztult. A szomszédos, hasonló nagyságú istállóból már nyolc-kilenc marhát kimentettek és egy gázpalackot is kihoztak az épületből – közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.