Csermely Péter: teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot – közölte az újság főszerkesztője, Csermely Péter kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

A napilap új témákkal, rovatokkal és tartalommal jelenik majd meg – mondta Csermely Péter, majd úgy fogalmazott, hogy az újság “egy gazdasági szaklap volt a tegnapi napig”. Ugyanakkor közölte azt is, hogy a lap “erős gazdasági gerincét” szeretnék megőrizni.

Csermely Péter, aki korábban a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt, elmondta, hogy a lap szerkesztősége “több helyről” áll majd össze: számítanak az ott dolgozók legtöbbjére, a Magyar Nemzettől távozók közül és máshonnan is “igazoltak” munkatársakat.

Közölte, az átalakulás befejeztével, várhatóan a nyár végén új nevet kap az újság.

A Napi Gazdaság Kiadó Kft. hétfőn közölte az MTI-vel, hogy Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. százszázalékos üzletrészét. A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

Jellegében, és – várhatóan a nyár végén – nevében is megújul a Napi Gazdaság. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=529910

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 21.

Előző sztori

Három megyei önkormányzat is pénzt kap működőképessége megőrzéséhez

Következő sztori

Az InnoMax Díj pályázói szerint ma a fejlesztésben a jövő