Közélet

Csermely Péter: teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot

Csermely Péter: teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot

2015. április 21., kedd
Csermely Péter: teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot

Teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot - közölte az újság főszerkesztője, Csermely Péter kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

A napilap új témákkal, rovatokkal és tartalommal jelenik majd meg - mondta

Csermely Péter

, majd úgy fogalmazott, hogy az újság "egy gazdasági szaklap volt a tegnapi napig". Ugyanakkor közölte azt is, hogy a lap "erős gazdasági gerincét" szeretnék megőrizni. Csermely Péter, aki korábban a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt, elmondta, hogy a lap szerkesztősége "több helyről" áll majd össze: számítanak az ott dolgozók legtöbbjére, a Magyar Nemzettől távozók közül és máshonnan is "igazoltak" munkatársakat. Közölte, az átalakulás befejeztével, várhatóan a nyár végén új nevet kap az újság. A Napi Gazdaság Kiadó Kft. hétfőn közölte az MTI-vel, hogy

Liszkay Gábor

, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. százszázalékos üzletrészét. A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

Jellegében, és - várhatóan a nyár végén - nevében is megújul a Napi Gazdaság. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=529910

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.