Csermely Péter: teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Teljes értékű közéleti napilappá alakítják a Napi Gazdaságot – közölte az újság főszerkesztője, Csermely Péter kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.

A napilap új témákkal, rovatokkal és tartalommal jelenik majd meg – mondta Csermely Péter, majd úgy fogalmazott, hogy az újság “egy gazdasági szaklap volt a tegnapi napig”. Ugyanakkor közölte azt is, hogy a lap “erős gazdasági gerincét” szeretnék megőrizni.

Csermely Péter, aki korábban a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt, elmondta, hogy a lap szerkesztősége “több helyről” áll majd össze: számítanak az ott dolgozók legtöbbjére, a Magyar Nemzettől távozók közül és máshonnan is “igazoltak” munkatársakat.

Közölte, az átalakulás befejeztével, várhatóan a nyár végén új nevet kap az újság.

A Napi Gazdaság Kiadó Kft. hétfőn közölte az MTI-vel, hogy Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője megvásárolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től a Napi Gazdaság napilapot kiadó kft. százszázalékos üzletrészét. A közleményben azt írták: az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.

Jellegében, és – várhatóan a nyár végén – nevében is megújul a Napi Gazdaság. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=529910

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 21.

Default thumbnail
Előző sztori

Három megyei önkormányzat is pénzt kap működőképessége megőrzéséhez

Default thumbnail
Következő sztori

Az InnoMax Díj pályázói szerint ma a fejlesztésben a jövő

Legutóbbi hasonló cikkek