Sport

Az MLSZ egyeztetést kezdeményez a bojkottáló szurkolókkal

Az MLSZ egyeztetést kezdeményez a bojkottáló szurkolókkal

2015. április 3., péntek
Az MLSZ egyeztetést kezdeményez a bojkottáló szurkolókkal

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egyeztetést kezdeményez a drukkerekkel, hogy a szurkolói kártya bevezetését bojkottal ellenző csoportok visszatérjenek a stadionokba.

Erről

Bánki Erik

, az MLSZ elnökségének csütörtökön újraválasztott tagja beszélt a Pécsi Újság honlapjának, hozzátéve, hogy a névre szóló belépők rendszere megmarad, kisebb módosításokra azonban sor kerülhet. "Az érintett szurkolók a bojkottal saját magukat rekesztették ki a stadionokból, azt szeretnénk, hogy a tárgyalások eredményeképp közösen találjunk olyan megoldásokat, amelyek révén elő tudjuk segíteni a jó szándékú, csapatukért a helyszínen szorítani akaró drukkerek visszatérését. Azonban a névre szóló belépők rendszere mindenképpen megmarad, ebből az MLSZ nem kíván engedni, de kisebb módosítások elképzelhetők" - idézte a honlap Bánki Eriket.

Csányi Sándor

, az MLSZ elnöke a szervezet csütörtöki küldöttközgyűlésén - amelyen újabb öt évre újraválasztották - sikernek nevezte a szurkolói kártya bevezetését, s leszögezte, hogy a rendszer marad. Ugyanakkor hozzátette, a tiltakozásukkal "kapun kívül maradt drukkerek hiányoznak, de nem azok, akik balhézni akarnak".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.