Közélet

Nyuszi, tojás, kis kezek - Kézműves délelőtt Makón

Nyuszi, tojás, kis kezek - Kézműves délelőtt Makón

2015. március 21., szombat
Nyuszi, tojás, kis kezek - Kézműves délelőtt Makón
kezmuves_delelott_mako

Szombaton kreatív húsvéti kézműves délelőtt volt a Hagymaházban a Marosvidék Baráti Társaság tagjainak szervezésében. Farkas Éva Erzsébet polgármester asszony és családja is részt vett a programon - írja portálunkhoz eljuttatott sajtóközlemény.

Az idén 15. éves a makói Marosvidék Baráti Társaság, ennek alkalmából több programot is szerveznek. Szombaton kilenc órától, családi, kézműves délelőttöt rendeztek, ahol a helyi iparművészek segítségével készítettek a gyerekek húsvéti díszeket, nyuszit, tojást festhettek, karkötőt horgoltak. A közreműködőknek

Farkas Éva Erzsébet

adta át a társaság köszönő ajándékát. Elmondta, nagyon fontos, tiszteletre méltó munkát tölt be a társaság Makó kulturális életében, és egyben köszönetet mondott a kreatív délelőtt megszervezéséért. Az önkormányzat április negyedikén városi "Húsvétolót" szervez. A főtéren tartanak családi programot, ahova szeretettel várnak mindenkit. Népi hagyományok elevenednek majd meg, fellép a Maros Táncegyüttes, lesz játszóház, tojásvadászat, és -patkolás, állatsimogató, kalácsáldás és osztás. Elkészül a város közös tojásfája is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.