Sport

Asztalitenisz: diákoknak szervez versenyt az ATSK Szeged

Asztalitenisz: diákoknak szervez versenyt az ATSK Szeged

2015. március 24., kedd
Asztalitenisz: diákoknak szervez versenyt az ATSK Szeged
asztalitenisz_pingpong

A sportág népszerűsítés érdekében rendez versenyt vasárnap általános és középiskolás diákoknak Asztalitenisz Sport Klub Szeged.

A tornán igazolt sportolók nem vehetnek részt. A verseny március 29-én, vasárnap reggel 9 órakor kezdődik az ATSK asztalitenisz teremben (Szeged, Budapesti krt. 5-7.). Nevezni a helyszínen lehet fél órával a kezdés előtt, nevezési díj nincs.

A program:

9.30: 2-4. osztályos fiúk és lányok 11.00: 5-6. osztályos fiúk, lányok 14.00: 7-8. osztályos és középiskolás fiúk, lányok

A felnőtteknél Horváth Klára vitte a prímet

atsk_szabadidos_verseny

Múlt vasárnap szabadidős asztalitenisz versenyt rendezett a Csillag téri pingpong teremben a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség és az ATSK Szeged. A megmérettetésen csak amatőrök vehettek részt. Végül mind a hölgyek versenyében, mind a férfiaknál a szegedi

Horváth Klára

szerezte meg az első helyet.

Férfi egyes (46 induló):

1. Horváth Klára (Szeged) 2. Gyenes Csaba (Szentes) 3. Purák Rajmund (Szeged) és Grezsa Tamás (Kiskunmajsa)

Férfi vigaszág:

1. Simon Krisztián (Szeged) 2. Berényi Imre (Szentes) 3. Dr. Varga László (Szeged) és Narozsnik Ferenc (Szeged)

Női egyes:

1. Horváth Klára (Szeged) 2. Sztanó Krisztina (ATSK Szeged) 3. Busi Szabina (Kiskunmajsa) 4. Zsoldos Alaxandra (Hódmezővásárhely)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.