Sport

Asztalitenisz: amatőr kupát rendeznek vasárnap Szegeden

Asztalitenisz: amatőr kupát rendeznek vasárnap Szegeden

2015. március 17., kedd
Asztalitenisz: amatőr kupát rendeznek vasárnap Szegeden
asztalitenisz_pingpong

Szabadidős asztalitenisz versenyt rendez a hétvégén a Csillag téri pingpong teremben a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség és az Asztalitenisz Sport Klub (ATSK) Szeged.

A megmérettetésen azok az amatőrök vehetnek részt nem szerepelnek megyei II. osztályú csapatbajnokságnál magasabb ligában játszó csapatban, vagy soha nem is voltak igazolt versenyzők ebben a sportágban. A Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) által 2010-től bevezetett regisztrációs kártyával rendelkező amatőr sportolók indulhatnak a versenyen. A tornát a Budapesti krt. 5-7. szám alatti pingpong teremben rendezik március 22-én, vasárnap. A férfi egyes selejtezők reggel 9 órakor, a női selejtezők 13 órakor kezdődnek. Nevezni a helyszínen fél órával a kezdés előtt lehet, a nevezési díj 1000 forint/fő. A 1-4. helyezettek díjazásban részesülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.