Közélet

A kapitalizmus áldozatairól emlékezett meg a Munkáspárt Szegeden + FOTÓK

A kapitalizmus áldozatairól emlékezett meg a Munkáspárt Szegeden + FOTÓK

2015. március 25., szerda
A kapitalizmus áldozatairól emlékezett meg a Munkáspárt Szegeden + FOTÓK
munkas_part01kf
Portálunkhoz hasonlóan a Munkáspárt is felidézte a huszonöt évvel ezelőtti eseményeket, azonban jóval más színben: a párt szerint ekkor hozták a tőkések rémuralmát az országra, melynek legnagyobb vesztese az egészségügy.

A Munkáspárt (amely a magyar politikai paletta legstabilabb szereplője, ugyanis 1990 óta ugyanazzal programmal indul minden választáson, bár mandátumot még egyszer sem sikerült szereznie, programja pedig maga az élő történelem) kapitalizmus áldozatainak emléknapjává nyilvánította március 25-ét, a szocializmus utáni első demokratikus választás első fordulójának évfordulóját, aminek hatására a

Thürmer Gyula

nevével fémjelzett Munkáspárt szerint Magyarországon A Horthy-korszak után újra megjelent a nagytőke, az antiszociális életérzés, a munkanélküliség és a nyomor, melyet azóta is folyamatosan fenntart a "Három Nagytőkés", vagyis a Fidesz-KDNP, az MSZP és a róla leforgácsolódott kis pártok, valamint a Jobbik. "Az elmúlt 25 év kormányai tönkretették a szocializmus idején világhírűvé vált egészségügyi ellátást" - hangsúlyozta

Nagyvári László

, a Munkáspárt megyei alelnöke. Nagyvári László szerint a bruttó hazai össztermék legalább tíz százalékát az egészségügyre kellene fordítani, és nem látványberuházásokra. "A dolgozók, a kisemberek sorsa a fontos, nem az, hogy kinek a nevét viseli egy gimnázium" - tette hozzá.

Ismét lecsapott az élő történelemhttp://szegedma.hu/?p=521331

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. március 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.