/

Szombaton négyszáz határsértőt fogtak el Csongrád megyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Illegális bevándorlás - Koszovói határsértõk a Homokhát

402 határsértővel – köztük 84 gyerekkel – szemben intézkedtek a rendőrök Csongrád megye déli részén szombaton – adta hírül a police.hu.

A legnagyobb számú csoportot 10 óra 20 perckor fogták el Ásotthalom külterületén. Ott 50 koszovói állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők között legnagyobb számban továbbra is a koszovói állampolgárok vannak.

A Készenléti Rendőrség térségbe vezényelt megerősítő járőrei február 14-én 5 óra 30 perckor Mórahalom külterületén állítottak meg egy osztrák rendszámú Mercedes személyautót. A kocsiban a török embercsempész mellett még 5 afgán állampolgár utazott, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök az autó csomagtartójában további két afgán férfit találtak megbújva. A rendőrség a 30 éves sofőrt őrizetbe vette, embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állítja.

Az elfogott határsértők menedékkérelmet nyújtottak be, ügyükben továbbiakban a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

Előző sztori

Hátország: jól kezdtek a magyar pólócsapatok a szegedi nemzetközi tornán

Default thumbnail
Következő sztori

960 forintot rabolt egy makói tizenéves

Legutóbbi hasonló cikkek