Bulvár

Pisztolyt és kábítószert talált Boszi Nagylaknál

Pisztolyt és kábítószert talált Boszi Nagylaknál

2015. február 23., hétfő
Pisztolyt és kábítószert talált Boszi Nagylaknál
dscf7985_0

Gáz-riasztó pisztolyt és kábítószergyanús anyagot találtak a nagylaki határrendészek egy bolgár férfi csomagjában - írja a police.hu.

Egy bolgár honosságú Renault Megane Scenic típusú gépkocsiban négyen jelentkeztek belépésre az országba a nagylaki határátkelőhelyen 2015. február 20-án 14 óra 30 perckor. A határrendészek kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át a járművet. Boszi az ellenőrzés során az egyik utas csomagjához vezette a rendőröket. A bőröndben egy gáz-riasztó pisztolyt és 5 darab hozzá tartozó patront, továbbá egy rakétakilövő toldalékot és 9 darab tűzijáték-rakétát, valamint 3 gramm súlyú kábítószergyanús anyagot találtak az egyenruhások. A nyomozók a bolgár férfit előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.