Sport

Labdarúgás: kiütéses sikerrel kezdett az Algyő a SZVSE ellen + FOTÓK

Labdarúgás: kiütéses sikerrel kezdett az Algyő a SZVSE ellen + FOTÓK

2015. február 28., szombat
Labdarúgás: kiütéses sikerrel kezdett az Algyő a SZVSE ellen + FOTÓK
szvse-algyo12kf

Nagy különbségű, ötgólos sikerrel vágott vissza az Algyő a Téli Bajnokság elődöntőjében elszenvedett vereségéért a SZVSE-nek a megyei I. osztály tavaszi nyitányán.

A mérkőzést Kiskundorozsmán rendezték, miután az elmúlt napok esőzései alaposan feláztatták a SZVSE-stadion gyepszőnyegét. A találkozó korai szakaszában

Takács Roland

nyitotta meg az algyői gólok sorát, a középpályás egy szögletet követően mattolta

Pluhár Gábort

. (1-0) A pontrúgásokkal a későbbiek során is meggyűlt a vasutasok gondja,

Pénzváltó Bence

és

Hatvani József

is hasonló körülmények között talált be a szünetig, rendkívül magabiztossá téve a vendégek előnyét. (3-0) A SZVSE fordulás után sem tudott érdemben váltani, míg

Takács Zoltán

legénysége újabb gólokkal tette kiütésessé diadalát. Az Algyő egy hét múlva a Mórahalmot fogadja, míg a Pécsek-tanítványokra szegedi rangadó vár az FK 1899 Szeged otthonában.

Csongrád megyei I. osztály, 16. forduló:

Szegedi VSE - Algyő SK 0-5 (0-3)

Szeged-Kiskundorozsma, műfű. Vezette: Soós István (Gera Ferenc, Halász László).

SZVSE:

Pluhár - Tanács, Németh Z., Mácsai, Nagypál, Veress (Német D. 63'), Vizi (Ponyokai 78'), Boruzs (Faragó - a szünetben), Kozma (Zsilák - a szünetben), Varga, Bacher (Kordás 70').

Vezetőedző:

Pécsek Tibor.

Algyő:

Szűcs M. - Sebők (Gyimesi 28'), Szélpál, Pénzváltó, Takács, Szűcs K. (Bogdán 62'), Podonyi, Kovács (Farkas 78'), Daróczi, Vellai (Tábi 70'), Hatvani.

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

Gólszerzők:

Takács (6'), Pénzváltó (34'), Hatvani (36'), Kovács (48'), Mácsai (83' - öngól).

Sárga lap:

Zsilák (63'), ill. Bogdán (80'). Pécsek Tibor:

"Messzemenőkig elmaradt a teljesítményünk a Téli Bajnokságban mutatott, illetve az annak alapján elvárttól. Hiányzott a csapatból a győzni akarás, ami pedig az egyik legmeghatározóbb tényező a futballban."

Takács Zoltán:

"Összességében egy küzdelmes, nagy iramú, harcos mérkőzésen sima győzelmet arattunk. Ha az 5-0-ás végeredményt nézzük, az is reálisnak mondható, hiszen a góljainkon túl is voltak még helyzeteink. Örülünk a jó bajnoki kezdésnek és a magabiztos győzelemnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.