Labdarúgás: ellátta a SZEOL a Baja baját + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol_edzomeccs02kf

Első hazai felkészülési mérkőzésén egygólos győzelmet aratott a SZEOL SC a szintén az NB III Közép csoportban szereplő Baja ellenében.

A jó iramú, fegyelmezett taktikai csatát hozó mérkőzésen kevés helyzet adódott, azok azonban rendre a hazaiak előtt. A győztes gólt Puskás Csaba jegyezte az első félidőben szabadrúgásból. Tóth Ákos csapatában lehetőséget kapott az FK 1899 Szegedtől próbajátékon lévő Varga Richárd, illetve két új tesztelésen lévő labdarúgó is. Domonkos Csaba az elmúlt őszt a szintén a SZEOL csoportjában vitézkedő Kozármislenynél töltötte. Daniel Gomez Mesa neve ismerősen csenghet a szegedi futballt követőknek, hiszen a kolumbiai légiós a 2012/2013-as szezont a Szeged 2011 együttesében játszotta végig.

A SZEOL harmadik edzőmeccsén a harmadik győzelmét aratta, Faragóék legközelebb február 7-én, szombaton a másodosztályú Békéscsabát fogadják délelőtt 11 órától.

Felkészülési mérkőzésen:

SZEOL SC – Bajai LSE 1-0 (1-0)
Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű.
SZEOL: Leindler – Bjedov, Forró, Hacker, Kormányos, Varga, Puskás, Grünvald, Bata, Ondrejó, Faragó. Csere: Garamvölgyi (kapus), Ngalle, Mucsi, Buzási, Beretka, Gomez, Domonkos, Busa. Vezetőedző: Tóth Ákos.
Gólszerző: Puskás.

Tóth Ákos: “Különösen az első félidő tetszett. Nem sok helyzet volt a mérkőzésen, de azok előttünk adódtak. Nem volt közönségcsalogató találkozó, de egészen fegyelmezetten játszottunk, és viszontláttam egy-két dolgot azok közül, amiket a srácokkal megbeszéltünk. Külön örömömre szolgál, hogy az iramra sem lehetett panasz, amit ráadásul mi diktáltunk végig.”

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Kifogásolja a kamara, hogy a fogorvosok nem kapják meg a háziorvosoknak adott többlettámogatást

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a hétközi megyei edzőmeccsek eredményei (FRISSÜL)

Legutóbbi hasonló cikkek