Bulvár

Kívül-belül megújulnak a fánkok a Tescóban - új ízekkel készül a farsangra az áruházlánc

Kívül-belül megújulnak a fánkok a Tescóban - új ízekkel készül a farsangra az áruházlánc

2015. február 16., hétfő
Kívül-belül megújulnak a fánkok a Tescóban - új ízekkel készül a farsangra az áruházlánc
tesco_fank_01

A farsang elmaradhatatlan kiegészítője a fánk, ám az ízletes finomságot az év minden szakaszában szívesen fogyasztjuk. Az ízlések eltérőek lehetnek, hiszen vannak olyanok, akik a töltöttet szeretik, míg mások a csokisra esküsznek. Ezt tartotta szem előtt a Tesco is, amikor megújította fánk választékát, a friss ízek kiválasztásában ugyanis a vásárlói visszajelzések döntöttek. A tökéletes minőség érdekében a korábbi termékek zamatosabb tölteléket és puhább külsőt kaptak. A kínálatot új, gyümölcsös töltelékkel ízesített minifánkok tarkítják, a praktikumért pedig az 5 db-os csomagok felelnek. A belső mellett a külső is megújult, az ínycsiklandó finomságok letisztult és egységes csomagolást kaptak. Az új papírzacskók színe ízenként eltérő, így azok könnyedén megkülönböztethetők lesznek a vásárlók számára.

A fánkok elkészítése időigényes, a kezdő, vagy a sütésben kevésbé jártas háziasszonyok számára pedig igazi kihívást jelent. A Tescónak köszönhetően azonban nem kell otthon bíbelődni a sütéssel. Az áruház cukrászai ugyanis helyben készítik el a fánkokat, így a vásárlók mindig a legfrissebb terméket vihetik haza. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a kedvencét és pillanatok alatt otthoni ízeket varázsolhatunk az asztalra.

tesco_fank_02

A frissesség mellett a fő hangsúly a minőségen van, így az ét, fehér és tejcsokoládés ízben kapható fánkok 100 %, prémium minőségű belga csokoládéból készülnek. A sárgabarack és szamóca ízű töltött fánkok új, zamatosabb tölteléket kaptak, valamint a vevők kérésére a régi kedvencek mellett megjelent a savanykásabb ízvilágot képviselő meggyes fánk is. Az új termékek között megtalálhatók aszalt szilva és homoktövis töltelékkel ízesített minifánkok, valamint hamarosan elérhető lesz a sütőporral készült amerikai fánk is, amelyet az élesztőre allergiásak is bártan fogyaszthatnak.

tesco_fank_03

A legtöbb vevői szavazat alapján készített új, málna és pisztácia ízű fondant-os fánkokon található fehér mázba gyümölcs kivonat került, így a megújult finomságok gyümölcs ízűek és gyümölcsös illatúak lettek, valamint gyümölcs darabokat is tartalmaznak. A vásárlói kérések alapján a dekoros fánkok szintén megújulnak, így a korábban színes szórattal díszített 3-féle csokoládés és fondant-os fánkok helyett új szórattal díszített termékekkel találkozhatnak a fánkrajongók. Az új dekor egy színes bevonatos gabonagolyó, mely puhább, ízben, formában, állagban is sokkal kedveltebb, és a gyerekek számára is könnyen rágcsálható. Az ízletes fánkok a korábbi 10 db-os csomagok mellett 5 db-os kiszerelésben is kaphatók, a műanyag csomagolást pedig a praktikusabb és esztétikusabb papírzacskó váltotta fel. A zacskók színe ízenként eltérő, így például a sárgabarackos fánkok narancssárga, a szamócás fánkok sötét rózsaszín, a meggyes fánkok vörös színű csomagolást kaptak annak érdekében, hogy az egyes ízek könnyen megkülönböztethetők legyenek a vásárlók számára. A közelgő farsang már csak a jelmez kiválasztásában jelenthet kihívást. Az ízletes és a farsangi asztalon nélkülözhetetlen fánkokról a Tesco gondoskodik. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.