Közélet

Jótékonysági bált rendez a TIK-ben a Lions Klub

Jótékonysági bált rendez a TIK-ben a Lions Klub

2015. február 12., csütörtök
Jótékonysági bált rendez a TIK-ben a Lions Klub
lions_bal_tik_it-00

Szombat este hét órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központ aulájában tartja jótékonysági bálját a Szeged Első Lions Klub. A rendezvényen fellépnek a Virtuózok című tehetségkutató felfedezettjei, illetve nyolcszázezer forintos támogatást is átnyújtanak több szervezetnek.

A Szeged Első Lions Klub hagyományos jótékonysági bálját 2015. február 14-én, este 19 órai kezdettel rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központ aulájában. Szeged kiemelkedő társasági rendezvényén a klub tagjain és családtagjaikon kívül részt vesznek a klubbot támogató szervezetek képviselői, a város jelentős közéleti személyiségei, valamint a támogatott szervezetek vezetői, és Szeged adományozó közösségei is. A szervezők több mint 320 vendéget várnak a szombat esti rendezvényre. Az idei bálon a klub szellemiségét hangsúlyozandóan a “Virtuózok" versenyén feltűnt fiatal tehetségek biztosítják a vendégek szórakoztatását, ezzel is segítve a pályakezdő művészek megismertetését. A bálon adják át a jószolgálati munkával gyűjtött adományokat a kiválasztott szervezetek részére. Ezúttal a Korinta Alapítvány, az Odú Fejlesztő Központ, a Korábban Érkeztem Alapítvány és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány részesül 800-800 ezer forintos adományban. "Nagy hagyománya van már a Szeged Első Lions Klub jótékonysági báljának, melyet idén tizenegyedik alkalommal rendezünk meg. Szegeden már 2001 óta tevékenykedünk" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Nemesi Pál

soros elnök. A Magyarországi Lions Klub tavaly év végén ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját, az évtizedek alatt pedig számtalan civil szervezetet, egyesületet támogattak. Ma már 46 klub működik országszerte egyre nagyobb tagsággal, és a jószolgálati munkának is köszönhetően évről évre több rászorulónak tudnak segíteni. Hazánk mellett a világ 205 másik országában is működik a Lions, melyet a világ legnagyobb civil szervezésű jótékonysági szervezeteként tartanak számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.