Sport

Jégkorongos nyílt családi nap a szegedi Műjégpályán

Jégkorongos nyílt családi nap a szegedi Műjégpályán

2015. február 2., hétfő
Jégkorongos nyílt családi nap a szegedi Műjégpályán
nyilt_nap_toborzo2

"Ismerd meg a hokit!" - ez a mottója a Szegedi Sport és fürdők Kft. és a Tisza Volán-Szegedi Vízmű Jégkorongszakosztálya által február hetedikére, szombatra szervezett családi napnak.

Profi és kevésbé profi jégkorongosokkal népesül be a Városi Műjégpálya jege szombaton, a 11 órától 14 óráig tartó programsorozat keretein belül az érdeklődők kipróbálhatják a hokiöltözetet, mind gyerekek, mind szüleik megmérettethetik magukat az akadálypályán, illetve lehetőség lesz szabad korizásra, családi korizásra, valamint lesz korcsolyaoktatás is. Bemutatkozik az U8 és az U10 egy-egy meccsen, illetve kapuralövés és büntető is lesz Tisza Volán felnőtt játékosokkal. A program ingyenes, azonban a szervezők megkérik a szülőket, hogy bukósisakot és kesztyűt hozzanak gyermekeik számára, mert csak azokat viselve léphetnek pályára. Ütőt és korongot biztosítanak a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.