Közélet

Házasság Hete kvíz - nyerjen mozijegyet és bort!

Házasság Hete kvíz - nyerjen mozijegyet és bort!

2015. február 2., hétfő
Házasság Hete kvíz - nyerjen mozijegyet és bort!
hh_logo_kicsi

Kvízjátékunkon két palack Házasság Hete bort, valamint hat mozijegyet sorsolunk ki.

Töltse ki az alábbi Házasság Hete 2015 kvízt, és juttassa el válaszait a jatek@szegedma.hu e-mail címre nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb február 5-e (csütörtök) éjfélig. Azok között, akik helyes választ adnak a feltett kérdésekre, 2 palack Házasság Hete bort, valamint 6 db, a Belvárosi mozi különleges vetítéséire szóló mozijegyet sorsolunk ki. (A jegyek a Házasság Hetéhez kapcsolódó két film, a Százkarátos szerelem és Az élet ízei című alkotásokra vehetők igénybe február 9. és 14. között.) Győzteseinket a pénteki nap folyamán értesítjük e-mailben.

Tudja-e a kedves olvasó hogy

1. mikor van a Házasság Világnapja, mely minden alkalommal a Hét nyitánya Szegeden is?

A, Február első vasárnapja B, Február második vasárnapja C, Egybeesik Valentin nappal

2. ki az az országos hírű neveléskutató, aki „Érzelmi intelligencia a házasságban” címmel tart előadást a Szegedi Tudományegyetem Szabadegyetem sorozata keretében február 11-én szerdán?

A, Uzslayné Pécsi Rita B, Vekerdy Tamás C, Bagdy Emőke

3. Milyen céllal indították el annak idején civilek a Házasság Hete megszervezését?

A, Hogy ráirányítsák a figyelmet az elköteleződés és a hűség gazdagító mivoltára, bennfoglalt értékeire. B, Hogy erősítsék a Valentin Napot. C, Hogy reklámozzák a házasságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.