Sport

14 kosármeccs két nap alatt Vásárhelyen

14 kosármeccs két nap alatt Vásárhelyen

2015. február 27., péntek
14 kosármeccs két nap alatt Vásárhelyen
kosarsuli_20

A “20 éves a Vásárhelyi Kosársuli” programsorozat keretében szombaton és vasárnap 14 kosármeccs lesz Vásárhelyen. Ezek között ismét megrendeznek egy nemzetközi utánpótlás tornát, sőt pályára lép a felnőtt együttes is az NBI/B csoportos bajnokságban. A programsorozat támogatói a Szerencsejáték Zrt., a Takarékbank és a Magyar Földgáztároló Zrt.

Szombat délelőtt a Hódtói Csarnokban és a SZTE-Mg.-i Főiskola termében egy-egy u11-es torna lesz, amelyeken a három vásárhelyi csapat (a Kobrák, a Sólymok és az Ugrómókusok) ellenfelei a Szögedi Harcsák, a Kisújszállás és a Mezőtúr lesznek. Szombat délután 15.30-kor a Kosársuli u23, majd 18.00-kor az NB I/B-s felnőtt csapat (a keleti csoport listavezetője) fontos bajnoki mérkőzést játszik a TF–Budapest ellen. Vasárnap egésznapos kadett (2000/2001) kosárlabda torna lesz a Hódtói Sportcsarnokban. Ezúttal négy erdélyi (három temesvári és egy aradi) csapat látogat városunkba. A vasárnapi program a következő: 9:00 MP SPORT Timisoara – BEST Arad 10:15 Vásárhelyi Kosársuli - VEST ACTIV Timisoara 11:30 JUMP Timisoara - MP SPORT Timisoara 12:45 BEST Arad - Vásárhelyi Kosársuli 14:00 BEST Arad - VEST ACTIV Timisoara 15:15 JUMP Timisoara – Vásárhelyi Kosársuli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.