Sport

Labdarúgás: Berki István lett a St. Mihály FC új vezetőedzője

Labdarúgás: Berki István lett a St. Mihály FC új vezetőedzője

2015. január 2., péntek
Labdarúgás: Berki István lett a St. Mihály FC új vezetőedzője
berkiistvan_szvse_tape09_gs

A megye II. hatodik helyén telelő csapat nem hosszabbított korábbi játékos-edzőjével, Halász Krisztiánnal.

Nem hosszabbítja meg 2014. december 31-én lejáró szerződését a St. Mihály FC és

Halász Krisztián

játékos-edző. A klub további sok sikert kíván

Halász Krisztiánnak

játékos-, illetve edzői pályafutásához -

jelent meg a hír

a megye II-ben szereplő együttes honlapján. A kispadot 2015. január 1-jétől

Berki István

foglalta el, akivel 2015. június 30-áig szóló kontraktust kötött az egyesület. A tapasztalt szakember kisebb-nagyobb megszakításokkal lát el eredményesen edzői feladatokat Csongrád megyében, javarészt a megyei első osztályban, hosszú ideig volt a Röszke edzője, de dolgozott a Gyálaréten, illetve a SZVSE-nél is. "A gyors döntés hátterét adta, hogy a klubvezetés és a mester véleménye relevánsan megegyezett az amatőr labdarúgásról, illetve a közösségi szerepek fontosságáról" - magyarázta a SZEGEDma.hu-nak

Bereczki Ibolya,

a szentmihályiak elnöke. Mint mondta, Berki István számos megye I-es csapatnál dolgozott sikeresen, és ez a szakmai múlt szintén hamar meggyőzte a klubvezetést. "A beszélgetésünk során kiviláglott, nemcsak az amatőr labdarúgásról úgy általában egyezik a véleményünk, hanem a St. Mihály FC stratégiájáról, lehetőségeiről is nagyon hasonlóan gondolkodunk. Számunkra a legfontosabb a közösség összetartása, a közösségi kapcsolatok erősítése. A megye II-ben újoncként nagyszerű őszt produkáltunk, 26 pontot gyűjtöttünk, és csak 3 pontra vagyunk a harmadik Bordánytól, a negyedik Ülléstől és az ötödik Nagymágocstól, mindezzel együtt a bajnoki cím természetesen továbbra sem célunk. Induláskor azt tűztük ki, hogy szerezzük meg a 8-10. helyek valamelyikét. Szerencsére ezt a srácok az őszi idényben túlszárnyalták, és nagyon örülnénk, ha ezt a pozíciót sikerülne tavasszal is megtartani. Ugyanakkor persze még boldogabbak lennénk, ha sikerülne felkapaszkodni a dobogóra. Bízunk az új vezetőedzőnk tudásában és tapasztalatában" - fogalmazott az elnök asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.