Sport

Kézilabda: bosnyák fiatalt igazolt a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: bosnyák fiatalt igazolt a MOL-Pick Szeged

2015. január 9., péntek
Kézilabda: bosnyák fiatalt igazolt a MOL-Pick Szeged
vladan_loncar_pick

A 17 éves bosnyák Vladan Loncarral másfél plusz két éves szerződést kötött a MOL-Pick Szeged együttese, a balátlövő poszton bevethető játékos előtt szép jövő állhat.

Nagy tehetségként tartják számon a 201 centiméteres átlövőt, aki január végén tölti majd be a tizennyolcadik életévét, a játékos már hazája válogatottjának bő keretébe is bekerült korábban. "Az elmúlt nyáron keresett meg a klub, akkor jártam először a városban. Minden tetszett, így örültem annak, hogy egy patinás csapat szerződtetett. Biztos, hogy nem lesz könnyű elszakadni a szülői háztól, de az életemet a kézilabdára tettem fel. Ott voltam a katari világbajnokságra készülő bő keretben, így Vladimir Vranjessel sokat diskuráltam, mesélt nekem mindenről. Tudom, hogy jó helyre kerültem. Juan Carlos Pastor a világ egyik legelismertebb edzője, tőle pedig sokat tanulhatok. Másfél plusz két éves szerződést kötöttünk a klubbal. Szeretném bebizonyítani, hogy érdemes volt Szegedre csábítani, nekem hatalmas kihívás egy európai topcsapatban játszani" - mondta el

Vladan Loncar

a

pickhandball.hu-nak

szerződése aláírását követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.