Bulvár

Kerékpáros baleset Hódmezővásárhelyen - a rendőrség tanúkat keres

Kerékpáros baleset Hódmezővásárhelyen - a rendőrség tanúkat keres

2015. január 29., csütörtök
Kerékpáros baleset Hódmezővásárhelyen - a rendőrség tanúkat keres

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 25-én délután körüli időben egy férfi kerékpározott Hódmezővásárhelyen, a Holló utcai kerékpárúton a Damjanich utca irányából a Pállfy utca felé. Vele szemben közlekedett egy ismeretlen férfi elektromos kerékpárjával, akivel összeütköztek. Az ütközés után megálltak, beszéltek egymással, majd az ismeretlen személy folytatta útját a Holló utca irányába. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az elektromos kerékpárral közlekedő férfi személyleírása: 50-60 év közötti, 90-100 kilogramm súlyú, körülbelül 180-185 centiméter magas, szemüveges, őszes színű szakálla van. Világos színű farmersapkát, világoskék kabátot viselt és egy fekete-piros színű Tornádó típusú elektromos kerékpárral közlekedett. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel, vagy az elektromos kerékpárral közlekedő személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívószámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.