Bulvár

Az Elrabolva 3 vetítéséről "rabolták el" a szegedi dohánybolt rablóját

Az Elrabolva 3 vetítéséről "rabolták el" a szegedi dohánybolt rablóját

2015. január 9., péntek
Az Elrabolva 3 vetítéséről "rabolták el" a szegedi dohánybolt rablóját
img_3497_0

Az Elrabolva 3 című mozit nézte volna meg a barátnőjével a szegedi dohánybolt kirablásával gyanúsított férfi, gépjárművét azonban felismerték a rendőrök, majd elvezették a férfit a vetítés kezdete előtt.

A Szeged Plázában fogták el a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói K. Sándort, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2015. január 6-án 3 óra 35 perckor

kirabolta a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohányboltot.

A 27 éves férfi arcát egy sállal és egy napszemüveggel takarta el, amikor belépett az üzletbe. A nála lévő késsel a bevétel átadására kényszerítette az eladót, majd elmenekült. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a támadó egy autóval távozott a helyszínről. A kocsit 2015. január 8-án megtalálták a Szeged Pláza mélygarázsában, majd néhány perccel később a vásárlótérben elfogták a gyanúsítottat is, miközben párjával moziba tartottak. Egyik olvasónk a helyszínen tartózkodott a rendőri akció ideje alatt, aki az alábbi sorokat juttatta el portálunkhoz. "A srác egyfolytában kérdezgette: mit csináltam, hova visznek? A válasz annyi,hogy tudod te azt. A fiúval volt egy lány is,aki nekiesett a rendőröknek, hogy hagyják a fiút. Majd a társaság utat törve a 18 órási filmre várakozók között, nagy felbolydulást hagyva távozott. A csavar, hogy az Elrabolva 3-ra várakoztunk épp, a film promójának is beillett volna ez a rajtaütéses jelenet, de sajnos ez a való világ" - írta a helyszínen tartózkodó olvasónk.

A rablás sofőrje már feladta magát

A nyomozók az újszegedi körzeti megbízottakkal együttműködve kiderítették, hogy K. Sándort a rablásban testvérének élettársa segítette sofőrként. Ő az esti órákban feladta magát, miután megtudta, hogy a rendőrök megyeszerte keresik. A nyomozók a házkutatások során lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést és sálat.

img_3523

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándor és a 25 éves K. Andor ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben korábban kitűzött 200 ezer forint nyomravezetői díjat visszavonta. Ezzel a Szegedi Rendőrkapitányság valamennyi a város területén történt dohánybolt rablást felderített és minden gyanúsítottakat elfogott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.