Vízilabda: szoros meccsen maradt alul a Tiszavirág Szeged + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_bvsc_14_12_13_kf

Bár három góllal is vezetett a Tiszavirág Szeged Diapolo a BVSC ellen, a zuglóiak azonban pontosabbak voltak a végjátékban, így elvitték a pontokat Szegedről.

Kiss Csaba nyitotta a gólok sorát a szombat esti mérkőzésen, majd Varga II Zsolt találata után 2-0-ra vezetett a szegedi együttes a BVSC elleni bajnokin. Sőt, a második negyedben már 4-1 volt az állás Varga Péter együttesének Varga II Zsolt értékesített ötméterese után, ezt követően azonban a BVSC erőre kapott, és egy percen belül két gólt is szerzett, így a helyett, hogy megnyugtató előnyben várhatta volna a folytatást a Szeged, visszakapaszkodott a meccsbe a BVSC.

Bár Manhercz Krisztián még visszavette a vezetést a harmadik negyedben (5-4), az emberelőnyös szituációkat jobban használta ki a vendég csapat, amit jól jelez az is, hogy a meccs során akcióból nem sikerült gólt dobnia a BVSC-nek. A záró negyed első percében először szerezte meg a vezetést a BVSC Pásztor gólja után, ezt követően azonban nem adta ki a kezéből a mérkőzést, még Kiss Csaba találata visszaadta a reményt az utolsó percben, de az egyenlítés már nem sikerült, 9-8-ra nyert a BVSC, így a zuglóiak megelőzték a tabellán a Szegedet, Varga Péter együttese a nyolcadik helyről várhatja a folytatást.

A Tiszavirág Szeged Diapolo legközelebb pénteken 20:15-től a dobogós helyen álló Egerben ugrik majd medencébe.

Férfi vízilabda OB I, 10. forduló

Tiszavirág Szeged Diapolo-BVSC 8-9 (2-0, 1-1, 2-4, 3-4)
Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Vojvoda, Vogel.
Szeged: Meixner – KISS 2, Kunac, Seman, Palotás, VARGA II. ZS. 2, Sánta. Csere: MANHERCZ K. 3, Manhercz Á. 1. Vezetőedző: Varga Péter.
BVSC: GYÖRKE – Török B. 1, LÉTAY 3, Kovács 1, Pásztor 2, Kotsidis, Szabó B. 1. Csere: Borsós, Tatár, Nagy, Mészáros 1. Vezetőedző: Marcz Tamás.
Gól-emberelőnyből: 10/2, ill. 10/5.
Gól-ötméteresből: 1/1, ill. -/-.
Kipontozódott: Manhercz K., ill. Török B., Szabó B.

no images were found

Előző sztori

Kék Mókus Kupa: ismét bejutott a döntőbe a Varga Pince + FOTÓK

Következő sztori

Varsóban tömegtüntetésen tiltakoztak a helyhatósági választások szabálytalanságai miatt