Sport

Vízilabda: szoros meccsen maradt alul a Tiszavirág Szeged + FOTÓK

Vízilabda: szoros meccsen maradt alul a Tiszavirág Szeged + FOTÓK

2014. december 13., szombat
Vízilabda: szoros meccsen maradt alul a Tiszavirág Szeged + FOTÓK
szeged_bvsc_14_12_13_kf

Bár három góllal is vezetett a Tiszavirág Szeged Diapolo a BVSC ellen, a zuglóiak azonban pontosabbak voltak a végjátékban, így elvitték a pontokat Szegedről.

Kiss Csaba nyitotta a gólok sorát a szombat esti mérkőzésen, majd Varga II Zsolt találata után 2-0-ra vezetett a szegedi együttes a BVSC elleni bajnokin. Sőt, a második negyedben már 4-1 volt az állás Varga Péter együttesének Varga II Zsolt értékesített ötméterese után, ezt követően azonban a BVSC erőre kapott, és egy percen belül két gólt is szerzett, így a helyett, hogy megnyugtató előnyben várhatta volna a folytatást a Szeged, visszakapaszkodott a meccsbe a BVSC. Bár Manhercz Krisztián még visszavette a vezetést a harmadik negyedben (5-4), az emberelőnyös szituációkat jobban használta ki a vendég csapat, amit jól jelez az is, hogy a meccs során akcióból nem sikerült gólt dobnia a BVSC-nek. A záró negyed első percében először szerezte meg a vezetést a BVSC Pásztor gólja után, ezt követően azonban nem adta ki a kezéből a mérkőzést, még Kiss Csaba találata visszaadta a reményt az utolsó percben, de az egyenlítés már nem sikerült, 9-8-ra nyert a BVSC, így a zuglóiak megelőzték a tabellán a Szegedet, Varga Péter együttese a nyolcadik helyről várhatja a folytatást. A Tiszavirág Szeged Diapolo legközelebb pénteken 20:15-től a dobogós helyen álló Egerben ugrik majd medencébe.

Férfi vízilabda OB I, 10. forduló

Tiszavirág Szeged Diapolo-BVSC 8-9 (2-0, 1-1, 2-4, 3-4)

Szeged, újszegedi sportuszoda, 200 néző. Vezette: Vojvoda, Vogel. Szeged: Meixner - KISS 2, Kunac, Seman, Palotás, VARGA II. ZS. 2, Sánta. Csere: MANHERCZ K. 3, Manhercz Á. 1.

Vezetőedző:

Varga Péter.

BVSC:

GYÖRKE - Török B. 1, LÉTAY 3, Kovács 1, Pásztor 2, Kotsidis, Szabó B. 1.

Csere:

Borsós, Tatár, Nagy, Mészáros 1.

Vezetőedző:

Marcz Tamás.

Gól-emberelőnyből:

10/2, ill. 10/5.

Gól-ötméteresből:

1/1, ill. -/-.

Kipontozódott:

Manhercz K., ill. Török B., Szabó B.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.