Tápén meleg étellel kedveskedtek a lakosoknak + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

etelosztas05_gs

Ínycsiklandó gulyáslevest, friss kenyeret és szaloncukrot osztottak ki Tápén a plébánia mellett volt iskola udvarán, rászoruló családoknak segített ezzel a helyi Fidesz.

„Tavaly indítottuk el ezt a hagyományt, bízunk benne, hogy ilyenkor karácsony előtt örömet tudunk okozni” – fogalmazott Bohács Zsolt, a Fidesz választókerületi elnöke Tápén, ahol háromszáz adag gulyáslevest osztottak ki rászorulóknak. Köszönetet mondott a Fidesz tagjainak és a támogatóknak, így például a tápéi és a petőfitelepi Karitász egyesületnek.

Az ételosztásban közreműködött Kohári Nándor is, a helyi Fidesz elnökségi tagja, akitől megtudtuk, hogy Miklós Mihály, Árpás Mihály, Fehér László és Kószó Nándor segédkezett a gulyásleves elkészítésében. Hozzátette, kimondottan rászorulókat értesítettek ki, akárcsak tavaly, idén is azokat szerették volna támogatni, akik nehéz körülmények között élnek, s nem jut meleg étel az asztalukra.

no images were found

Előző sztori

A pszichológus szerint sokaknak személyiségpróba a karácsony

Következő sztori

Dupla blues albumot készített Hobo