Sport

Strandlabdarúgás: Szentes Bíró Tamás a felnőtt válogatott kerettel készülhet

Strandlabdarúgás: Szentes Bíró Tamás a felnőtt válogatott kerettel készülhet

2014. december 13., szombat
Strandlabdarúgás: Szentes Bíró Tamás a felnőtt válogatott kerettel készülhet
u21_strandlabdarugo_valogatott_dubai_017

Az FC Junior Sport játékosa, Szentes Bíró Tamás meghívót kapott a magyar felnőtt strandlabdarúgó válogatott keretébe, így január elején együtt készülhet hazánk legjobbjaival a 18 éves tehetség.

A közelmúltban négy Csongrád megyei játékossal a soraiban

tartott Dubaiban edzőtábort

az U21-es magyar strandlabdarúgó válogatott, akkor

Rutai Balázs

,

Gábor Viktor

és

Orovecz Ádám

mellett

Szentes Bíró Tamás

is ott volt, aki januárban visszatér az emírségekbe, ám ezúttal a felnőtt válogatott keretével készülhet majd együtt. „Nagyon örültem neki, hiszen nem olyan régen kezdtem el a strandlabdarúgást, sokan első hallásra nem is tartják komolynak a sportágat, hiszen a nagypályás futball, valamint a futsal mellett is gyerekcipőben van még a strandfoci. Nagyon megörültem, mikor kaptam a hívást, hiszen a felnőttek mezőnyében számítanak rám a címeres mezben. Január elején találkozunk, és aztán egy egyhetes edzőtábor vár majd ránk Dubaiban” – mondta el portálunknak Szentes Bíró Tamás, aki nagypályán a Tápé ESK labdarúgója, futsalban pedig az SZTE EHÖK SE-t erősíti. A magyar strandlabdarúgó válogatott idén érte el legnagyobb sikerét, miután augusztusban megnyerte a Euro Beach Soccer League (EBSL) spanyolországi, B divízió kettes csoportját, ezzel pedig indulási jogot nyert a 2015 júniusában, Bakuban első alkalommal rendezendő

Európai Játékokra

, a januári edzőtábor már a tornára való felkészülés jegyében fog zajlani – immáron Szentes Bíró Tamással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.