//

Soundcity Szeged: a Reökben dalolt Harcsa Veronika + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

IMG_9706_resize-fotó-Kozák_Máté

A muzsikát és irodalmat Szegeddel összekötő soundcity:szeged csapata Harcsa Veronikával és Gyémánt Bálinttal forgatta le legutóbbi klipjét, melyhez Grecsó Krisztián szolgált novellával.

A soundcity:szeged eddigi legnagyobb szervezést igénylő munkáján van túl, ami a csapat szerint eddigi legszebb felvételük is lett. Köszönhető ez Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duójának, Grecsó Krisztián novellájának, a helyszínt biztosító Reök Szegednek, valamint a forgatást segítő Forte Musicnak. “Örülök, hogy sikerült egy olyan helyszínt találni, mint a Reök-palota, ami nagyon szép díszlete lett a Lacs-nak. Nagyon-nagy köszönettel tartozunk a Reök Szegednek és a Forte Musicnak is a forgatásban való segédkezésért. Grecsó Krisztiánnak pedig végtelenül hálás vagyok a novelláért, amit rendelkezésünkre bocsátott.” – mondta Rácz Roland.

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Andrew J producerrel kiegészülő zenekara, a Bin-Jip december 21-én mutatja be Heavy című új albumát a Művészetek Palotájában. Aki még szeretne jegyet venni annak sietnie kell, december elsején már csak 56 szabad férőhely volt a koncertteremben. A lemezbemutató különlegessége lesz, hogy a vetítésről a Kiégő Izzók fognak gondoskodni, akik a zenekar fölé épített félgömbre fognak térhatású animációkat vetíteni. A koncert vendége pedig Franciaország világhírű trombitása, Erik Truffaz lesz, aki nem először dolgozik majd együtt a Bin-Jippel.

A Rókatárgy, szópóker, leánynevelde ide kattintva olvasható!

Az alábbi videóban pedig a Lacs tekinthető meg:

Előző sztori

Női kézilabda Eb - Középdöntőt ért a lengyelek elleni siker (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Labdarúgás: tisztességgel helytállt a megyeválogatott

Legutóbbi hasonló cikkek