Bulvár

Rendőrök találtak meg egy vérző fejű embert az M5-ös autópályán

Rendőrök találtak meg egy vérző fejű embert az M5-ös autópályán

2014. december 30., kedd
Rendőrök találtak meg egy vérző fejű embert az M5-ös autópályán

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő útlevélkezelő rendőrnek jelezte egy kilépő utas december 29-én 19 óra 30 perc körül, hogy az M5-ös autópályán, a határátkelőhelytől körülbelül 10 kilométerre egy gyalogost látott a leállósávban sétálni.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei azonnal elindultak felkutatni az embert. Néhány perccel később egy segélyhívó készülék közelében, a leállósávban, a földre rogyva találtak egy vérző fejű férfit, aki az eszméletvesztés határán volt. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték. Az egyenruhások megtalálták a férfi autóját is, ami átszakította az autópálya szalagkorlátját és az út menti árokban, a tetejére borulva állt meg. A szerb állampolgárságú férfi a kórházban azt mondta a rendőröknek, hogy a havas úton megcsúszott. Miután kimászott az autóból, a segélyhívó készüléken keresztül akart segítséget kérni, mert egy autós sem állt meg neki segíteni. Út közben viszont rosszul lett és a földre rogyott. Ott találták meg a rendőrök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.