Sport

Labdarúgás: egész nap fociztak a SZEOL-osok + FOTÓK

Labdarúgás: egész nap fociztak a SZEOL-osok + FOTÓK

2014. december 23., kedd
Labdarúgás: egész nap fociztak a SZEOL-osok + FOTÓK
szeol_evzaro64_gs

Szépszámú szülői, hozzátartozó, baráti kör szórakozott a SZEOL SC – a Szegedi Sport és Fürdők Kft. együttműködésével - immár 22. alkalommal megrendezett karácsonyi évzáró rendezvényén.

Ezúttal már kora reggeltől pattogott a labda a parketten, hiszen a rendező sportszervezet két korosztályban lebonyolította a megyei futsal bajnokság első fordulóit is. Kora délutántól, a már megszokott koreográfia szerint egymás után léptek pályára az egyes korosztályok fél órás bemutató mérkőzéseken. Nagy közönségsikert aratott az Old Star csapatban az NB I-ben szereplő egykori Tisza Volánosok (Völgyi Dániel – Győr, Búrány Zoltán – Mezőkövesd, Hrepka Ádám – MTK, Zsótér Donát – Dunaújváros, Dénes Zsolt – Diósgyőr, Popovics Bertold – Újpest) fellépése a felnőtt csapat ellen. Autogramosztás, közös fényképezkedés után az estébe nyúló gálát az ajándékok, különdíjak átadása zárta.

Halkó Pál

ügyvezető a rengeteg ajándékhoz hosszasan invitálta a díjátadók (Joób Márton az Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, Horváth András a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetője, Szalai István a Focisuli alapítója, Nemes István technikai vezető, Somodi Zsolt az Exicom Kft. kereskedelmi igazgatója, Hortobágyi József a Sin-Us ’97 Kft. ügyvezetője, Dr. Bánki László csapatorvos és az Old Star csapat tagjai) elé a díjazottakat. A csapatajándékok körében a „táplálék-kiegészítő” Mikulás-csomagokon kívül, praktikus kellékek – mezgarnitúrák, labdák, edzőtrikók találtak gazdára.

Az egyéni ajándékokat az edzői ajánlások alapján a következők kapták:

2008-as korosztály

: Mahler Ádám, Sümeghy Ákos

2007-es korosztály:

Koczkás András, Süli Róbert

2006-os korosztály:

Tóth Miklós, Német Márk

2005-ös korosztály:

Lippai Gergely, Orosz Lőrinc

2004-es korosztály:

Indre Balázs, Szűcs Tibor

2003-as korosztály:

Major Szabolcs, Tanács Beke

2002-es korosztály:

Savanya Bence, Fülöp Gábor

2001-es korosztály:

Budai Bálint, Neupert Erik

2000-es korosztály:

Mityók Roland, Kiss Márkó

1999/A korosztály:

Bárány Bence, Zelman Dávid

1999/B korosztály:

Guth Tamás, Posnyák József

U19-21-es korosztály:

Deák Donát, Hegyesi Péter, Grund Richárd

Felnőtt csapat:

Ondrejó Tamás, Kormányos Kolos

„Kalmár György – díj”, gólkirály:

Kiss Roland (1999)

„Tisza Volán Kölyök Reménység díj”:

Horváth Artúr (2003)

„Szalai István Vándorlabda”:

Vágó Gábor (2001)

Év edzője:

Kovács Péter

Év szponzora:

Exicom Rendszerház Kft. (Somodi Zsolt)

Év Szülői Munkaközössége:

2006-os korosztály, Simon Zsolt, Holecska Norbert A záró ceremónia végén

Lednitzky András

edző - szakágvezetőtől köszöntek el egykori kollégái, aki több mint egy évtized SZEOL-Tisza Volános kötődés után az MTK csapatánál folytatja edzői tevékenységét.

A rendezvény támogatói:

Szeged MJV Önkormányzata, Szegedi Sport- és Fürdők Kft., Tedi-Trade Kft., Exicom Kft., Expert Magyarország Kft., Saller Márkakereskedés, Blues Café, Haribo, Frittmann Borászat, Dreher.

Van cél a fiataljaik előtt

„Nagyon jó látni azt, hogy milyen szépen fejlődnek, nőnek az egyesületünkben futballozó gyerekek. A felnőttjeink pedig büszkeséggel töltenek el, hiszen nincs még egy olyan csapat Magyarországon, ahol a felnőtt keretben ilyen magas létszámban játszanának a saját nevelésű játékosok. Azért is van ez az ünnepség, hogy a kicsik is lássák, hogy milyen cél lebeg előttük, sőt, remélem, hogy még magasabb eredményt tudnak elérni, ezért is hívtuk meg az NB I-es játékosokat, akik közül hatan el is fogadták a meghívást azok közül, akik az első osztályban törzsszereplők: például Völgyi Dani, Hrepka Ádám, Zsótér Donát is pályára lépett ma” – mondta el portálunknak a nap összegzéseként Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezetője. A SZEOL SC felnőtt együttese megnyerte a Csongrád megyei I. osztályú bajnokságot tavasszal, így kivívta a jogot az NB III-as szereplésre, ahol a gárda végül 15 fordulót követően megszerzett 19 pontjával a 12. helyről várhatja majd a tavaszi folytatást. „Az idei évben felnőtt szinten a nagy célunkat, az NB III-ba való visszajutást teljesítettük, ami nagyon örömteli volt, hiszen imponáló teljesítményt nyújtott a csapat. Az átcsoportosítás után kicsit fekete ló volt az idei NB III, nem tudtuk pontosan, hogy mire számíthatunk. Nagyon erős csoportba találtuk magunkat, annál jobb eredményre számítottunk, mint amit sikerült produkálnunk, viszont a játékkal nem feltétlenül volt gondunk, azonban a futballt gólra játsszák,tehát a helyzetkihasználáson nagyon komoly javítanivalónk van. Azt azonban tudni kell, hogy a SZEOL SC alapvetően utánpótlás nevelő egyesület, így mindenképpen szót kell ejteni arról is, hogy az utánpótlásban kiváló eredményeket értünk el, nem vonatkozik persze ez minden csapatra, például az U21-es átalakítás nem jött jól nekünk, hisz ott 17-18-19 évesek alkotják a csapatunkat, így ott is inkább a jövő csapatát építjük. De például az U14-es az országos első osztályú bajnokságban kiválóan szerepelnek, Debrecennel, Honvéddal,Fradival, MTK-val, Újpesttel, az ország legjobb csapataival szemben nagyon jó eredményeket érnek el” – értékelte a SZEOL SC idei esztendőjét Halkó Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.