Évzáró disznótoros borvacsora a Bárány Kisvendéglőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

borvacsora39_KFA Bárány Kisvendéglő családias környezetben, kibővült vendégtérrel, a gasztronómiai élmény mellett a mindennapokban jól használható, sznobizmustól és túlzásoktól mentes „józan” borismeretet közvetít.

Azoknak ajánljuk e kötetlen hangulatú, igényes, ám mégsem megfizethetetlen vacsorával egybekötött borkóstolást, borozgatást, beszélgetést, akik nem feltétlenül akarnak „borszakértők” lenni, megelégszenek egyszerű borértéssel, a jó bor értékeinek földhözragadt, gyakorlatias ismeretével, vagyis a bor, az étel, és a jó társaság adta élménnyel.

A disznótoros borvacsorát december 12-én, 18 órától tartják a Bárány Kisvendéglőben (Szeged, Kossuth.Lajos sgt.5.). Aki pedig a jó borokat szolgáltatja: Telek János, borszakértő.

„Disznóságok” a dél-balatoni Bujdosó pincészet boraival

– Fogadóbor: Egy kivétel, Villányi portugieser 2014

– Előétel: Friss mangalica tepertő, tápéi kenyérrel
Kapitány(Irsai Olivér) 2013
Horgony(Chardonnay) 2012

– Leves: Orjaleves csigatésztával, a főtt húshoz reszelt almás torma
Torony(Olaszrizling) 2013
Sextáns (Rajnai rizling)2013

– Főétel: Sültkolbász, hurka (véres, májas, rizses) párolt káposztával, steak burgonyával Sirály (Merlot)2012
Katamarán (Cab.sauvignon 50 %- cab. Franc 50%) 2011
IBITUBA (Cabernet Sauvignon) 2009

– Desszert: Hájas tészta szatmári szilvalekvárral

– Ízlés szerint: Kabar (2013 Domoszló), vagy diólikör, vagy pálinka

Jelentkezés

email: olah1@t-online.hu, Tel.: 30/9452-587
vagy Bárány Kisvendéglő, Tel.:30/693 1337

Részvételi díj: 3500 forint

Default thumbnail
Előző sztori

A Jobbik a Szent Korona képi mását is védené

Default thumbnail
Következő sztori

Csongrád megyei sportolókat is díjaztak a sportszövetségek

Legutóbbi hasonló cikkek