Kultúra

A százezredik fáraó-látogatót köszöntik a Móra-múzeumban

A százezredik fáraó-látogatót köszöntik a Móra-múzeumban

2014. december 1., hétfő
A százezredik fáraó-látogatót köszöntik a Móra-múzeumban
farao11

Megduplázza eddigi látogatórekordját a szegedi Móra Ferenc Múzeum: A fáraók Egyiptoma című kiállítás 100 ezredik látogatója várhatóan december 2-án, kedden 11 óra körül érkezik a Kultúrpalotába. A szerencsést ajándékcsomaggal köszöntik majd.

Óriási sikerrel fut továbbra is a szegedi fáraó-kiállítás: a három helyszínen látható tárlat a százezres látogatószámhoz közelít, ezzel megduplázza a 2012-es, ötvenezres látogatórekordot. A százezredik látogató december 2-án, kedden 11 óra körül érkezik a Móra Ferenc Múzeumba. A szerencsést

Botka László

polgármester köszönti majd. A fáraók Egyiptoma című kiállítás a Móra Ferenc Múzeum történetének eddigi legnagyobb vállalkozása. Az elmúlt hónapokban több tízezren fordultak meg a Kass Galériában, a Fekete házban és a múzeum főépületében, hogy megismerhessék a rejtélyes ókori Egyiptom titkait, izgalmas történeteit és különleges műtárgyait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.