Közélet

Szegeden is keresztülgázol a PUNKhenger

Szegeden is keresztülgázol a PUNKhenger

2014. november 12., szerda
Szegeden is keresztülgázol a PUNKhenger
Punkhengerturne_2014_flyer

Szombat este Szegeden is elszabadul a PUNKhenger: a Rongy kocsmában fellép a HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Fegyelmező Részleg és a Gulyás Band zenekarok is!

A tavalyi évben először megszervezett és óriási sikert aratott PUNKhenger turné ismét útjára indult! Az idei koncertkörút részvevői a HétköznaPI CSAlódások, a Prosectura, a Gulyás Band, valamint a Fegyelmező Részleg​. Pécs, Szekszárd, Győr, Szombathely és Miskolc után szombat este Szegeder, a Rongy kocsma színpadán is fellépnek a zenekarok! ​ "Mi az aktualitása a turnénak? SEMMI. Max. csak annyi, hogy ráfér már erre az országra egy igazi, földbe​ ​döngölős PUNKhenger. Illetve a Prosectura idén 25 éves, de az meg kit érdekel? A tavalyi óriási sikerből tanulva idén már elővételben is kaphatóak a belépők, hogy ne az ajtóba​n​ mondják az arcodba, hogy elfogyott​. És idén már turnépóló is készült. Szóval feltankolunk és indul a PUNKhenger, ország vigyázz!" - olvasható a Rongy közleményében. A koncertekre a belépő 2000 forint, melyet a várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel tanácsos előre megváltani. További részleteket a rendezvény

Facebook-oldalán

olvashattok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.