Nádast és konyhát is oltottak a tűzoltók a múlt hét végén

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nadtuz_tuzoltok

Több feladata is akadt a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységeinek az elmúlt hét végén.

Pénteken délután fél kettőkor érkezett a riasztás a műveletirányítási központba. Szeged belvárosában, a Kálvin tér egyik lakásában tűz ütött ki. A konyhában a hűtőszekrény és a mikrohullámú sütő égett. A tűz és a korom miatt az ingatlan lakhatatlanná vált. A lakók ideiglenes elhelyezését a polgármesteri hivatal segítségével sikerült megoldani. A tűzben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

Délután kettő órakor Mórahalom közelében, az 5512-es út mellett mintegy másfél hektáros területen lángolt a nádas. Az esethez a mórahalmi önkéntes egyesület tűzoltói érkeztek, akik egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Szombaton két közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat Csongrád megyében. Az első Makó és Csanádalberti között történt, ahol két személyautó ütközött, a járművek forgalmi akadályt képeztek. A makói tűzoltók az áramtalanítást követően levontatták az úttestről a sérült autókat. Az utasok könnyű sérülésekkel vészelték át a balesetet.

Este negyed hatkor Röszke közelében, az 55125-ös úton történt egy halálos kimenetelű közlekedési baleset. Egy személyautó sodródott le az útról, felborult, majd az út menti árokfalnak csapódott. Sofőrje a helyszínen életét vesztette. A holttestet a szegedi tűzoltók emelték ki a roncsok közül, majd átadták a helyszínt a rendőrség szakembereinek.

Default thumbnail
Előző sztori

Beutazási tilalom: nem menti fel Vida Ildikót Varga Mihály

Következő sztori

Halászlével várták a Tisza töltésén túrázókat + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek