Bulvár

Mézeskalács-sütéssel indul az Ökumenikus Segélyszervezet adventi kampánya

Mézeskalács-sütéssel indul az Ökumenikus Segélyszervezet adventi kampánya

2014. november 21., péntek
Mézeskalács-sütéssel indul az Ökumenikus Segélyszervezet adventi kampánya
mezeskalacs_karacsony

Mézeskalácsszívet sütnek az adventre készülve az Ökumenikus Segélyszervezet szociális intézményei által támogatott gyermekek ismert emberek, köztük a közmédia műsorvezetői társaságában szombaton Budapesten.

A segélyszervezet közlése szerint a budapesti Akvárium Klubban tartandó eseményen minden korábbinál több süteménnyel és egy rekordkísérlettel készül az országos adventi pénzadománygyűjtésére a szervezet. A gyermekek mellett önkéntesek és közismert személyek néhány óra leforgása alatt a szervezet adományvonalára utaló 1353 süteményt szeretnének elkészíteni. A mézeskalácsszíveket a segélyszervezet adományozói kapják meg az adventi időszakban köszönetképpen. Mivel az Ökumenikus Szeretetszolgálat a közmédia idei Jónak lenni jó! című kampányának kedvezményezettje, ezért több műsorvezető, köztük

Varga Edit

,

Rátonyi Krisztina

,

Győri-Horváth Zsuzsa

és

Jegyes-Tóth Kriszta

is részt vesz a sütésben. A közmédia december 14-én egész napos műsorfolyammal várja az érdeklődőket a közmédia minden csatornáján a Jónak lenni jó! kampány utolsó napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.