“Megfestett valóság” a szentesi galériában

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

zoltai_attila_festmenyA hódmezővásárhelyi kalandvágyó festőművész, Zoltai Attila munkáiból nyílik kiállítás a a Szentesi Művelődési Központban.

Zoltai Attila festményei a hódmezővásárhelyi realista hagyományokból táplálkoznak, ugyanakkor a régi értékeket újszerű megfogalmazásban ábrázolja. Témáját és technikáját tekintve is sokrétű, művészetében kalandvágyó. Újabban a fotórealizmus eszköztárából csemegézik, de a festészet, a rajz és a fa felhasználásával épített kisplasztikái is sokszínűségéről tanúskodnak. Mintegy 15 önálló kiállítást tudhat eddig maga mögött, 3 alkalommal külföldön is bemutatkozott (Finnországban, Németországban és Dániában). Munkáival országos tárlatokon, biennálékon és pályázati kiállításokon is találkozhattak már a művészetek szerelmesei.

Zoltai Attila festőművész legközelebb “Megfestett valóság” címmel nyit kiállítást a Szentesi Művelődési Központ Tokácsli Galériájában. A november 13-ai, 17 órakor kezdődő megnyitón köszöntőt mond Árva László, a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium igazgatója, valamint Blaho Attila zongoraművész és Gál Vivien énekesnő is színesíti az estét.

Előző sztori

Hazai fesztiválok Európa élvonalában

Következő sztori

Hátország: a Szeged 2011-gyel is összecsaptak a SZEOL fiataljai az Interligában