Kézilabda: örömből és bánatból is kijutott az FKSE csapatainak

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb győzelemmel gazdagodott az FKSE Algyő az NB I/B Keleti csoport tizedik fordulójában. Dankó Ervin tanítványai az Orosházi FKSE U23-as csapatától rabolták el a két pontot.

A nézők ezúttal egy gólokban gazdag, de kevésbé izgalmas meccsnek lehettek tanúi. Az algyőiek a kezdetektől fogva uralták a meccset, s már az első félidőben megnyugtató előnyt szereztek, amelyet a mérkőzés második játékrészében tovább növeltek. Az orosházi fiatalok ugyan próbálták szorossá tenni az eredményt, de nem jelentettek komolyabb veszélyt a házigazdákra. A hazaiak olykor még egy kis technikai fegyelmezetlenséget is megengedhettek maguknak, így is tizenegy gólos győzelmet arattak.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 10. forduló:

FKSE Algyő – Orosházi FKSE U23 33-22 (16-10)
Algyő, 250 néző. Vezette: Babicz Gábor, Haskó Tamás.
FKSE Algyő: KISS O. – Ambrus 3, Zöldy 2, LÁSZLÓ 4, Szepesi 4, KOCSIS 4, Béleczki 2. Csere: Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 1, Pál 1, Kiss A., Valaczkai 3, Varga 1, Bolvári 1, TEIMEL 6. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Sikerült érvényesítenünk a tudásbeli és erőbeli fölényünket. Végre komoly gólkülönbségű győzelmet arattunk.”

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 9. forduló:

FKSE Algyő II. – Törökszentmiklósi Székács SE 24-25 (13-8)
Algyő, 70 néző. Vezette: Fogl, Tomkovics.
FKSE Algyő II.: GERA – Czirják 1, VÖRÖS 6/2, SZÉLPÁL 5, Pádár 1, ZSADÁNYI 1, Zombori 1. Csere: Pallér (kapus) BERTA T. 3, MORVA 4, Bozsák 1, Tóth, Pál Á. 1, Pál V., Sárkány, Tóbiás. Edző: Barok István
Kiállítás: 12 perc, ill. 4 perc.
Hétméteres: 5/2, ill. 6/5.

Barok István: “A vendégek egyszer vezettek, két másodperccel a vége előtt. A három bíró ragyogóan együttműködött, sajnos ebből a főbíró az ellenfél edzőjeként funkcionált. Ha a szövetségnek jó ez a felállás, lelkük rajta. Rég láttam sírni a játékosaimat az öltözőben, de ez bizonyítja, hogy igazi sportemberek!”

Előző sztori

Rókagombalevestől a körtés piskótáig

Következő sztori

Asztalitenisz: balszerencsés vereséget szenvedett a Floratom a Komló ellen