Közélet

Ingyenes állapotfelmérés és közúti ellenőrzés a Téli átállás jegyében

Ingyenes állapotfelmérés és közúti ellenőrzés a Téli átállás jegyében

2014. november 7., péntek
Ingyenes állapotfelmérés és közúti ellenőrzés a Téli átállás jegyében

November 12-14. között a "Téli átállás 2014" akció keretében közúti ellenőrzést és a gépjárműveknél ingyenes műszaki állapotfelmérést végez a Kormányhivatal Közlekedési Felügyelete. A három napos, országos akció alapvető célja, hogy felhívja a gépjárművezetők figyelmét a téli időjárásnak megfelelő műszaki feltételekre. Az ellenőrzések során elsősorban a gumiabroncsokat, a fagyálló folyadékot és a világító- és jelzőberendezéseket vizsgálják meg a szakemberek, de most sem marad el az ilyenkor megszokott, ingyenes lehetőség a műszaki állapotfelmérésre. November 14-én, pénteken 8-12 között várják az autósokat a Közlekedési Felügyelet munkatársai a hatósági műszaki vizsgáló állomáson.

Több éve hagyomány már, hogy a Kormányhivatal Közlekedési Felügyelete az őszi és a tavaszi időszakban Közlekedésbiztonsági Nyílt napot szervez, amelynek elsődleges célja a gépkocsik műszaki felkészítése a változó időjárási viszonyokra. A téli felkészülés jegyében a hatóság a Kereskedő köz 3-5 szám alatt található műszaki vizsgáló állomása ezúttal is áll a gépjármű tulajdonosok rendelkezésére november 14-én, pénteken, 8.00-tól 12.00 óráig. A nyílt nap keretében a hatósági ellenőrzéseknél használt berendezésekkel ingyenesen vizsgálják meg azokat a gépjárműveket, amelyek tulajdonosai tudni szeretnék, hogy a téli időszakra kész műszaki állapotban van-e a járművük? Az általános felülvizsgálat érinti a futóművek, a fékek, és a világítás ellenőrzését is. Az átvizsgálás mellett az autók téli felkészítésével kapcsolatban is hasznos információkkal látják el az érdeklődőket. Az ingyenes járművizsgálat után, megfelelő műszaki állapot esetén - vizsgadíj befizetése mellett - a műszaki vizsga azonnali lehetősége is biztosított. További részletek, bejelentkezés

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.