Bulvár

Gyanús viselkedésük buktatta le az embercsempészeket Mórahalmon

Gyanús viselkedésük buktatta le az embercsempészeket Mórahalmon

2014. november 4., kedd
Gyanús viselkedésük buktatta le az embercsempészeket Mórahalmon

Lakossági jelzés alapján négy embercsempészt és nyolc határsértőt fogtak el a rendőrök Mórahalmon - adta hírül a police.hu.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére november 2-án 23 óra 20 perckor arról, hogy Mórahalom belterületén három gyanús gépkocsit láttak közlekedni a szerbiai-magyar államhatár felé. A bejelentő elmondta, hogy a járművek nem sokkal később visszatértek a Kissori út irányából, de ekkor már többen tartózkodtak a személyautókban. A járőrök az 5512-es számú úton állították meg a konvojt. Az ellenőrzés során nyolc szír férfi jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni. Az egyenruhások a határsértőket és a kocsikban tartózkodó további három szerbiai, valamint egy bosnyák állampolgárt előállították a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol az illegális migránsok ellen idegenrendészeti eljárás indult. A szerbiai sofőröket és a bosnyák utast a nyomozók embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és várhatóan gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítják őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.