Bulvár

Elrendelte a bíróság a forráskúti gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását

Elrendelte a bíróság a forráskúti gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását

2014. november 24., hétfő
Elrendelte a bíróság a forráskúti gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását

Elrendelte a Szegedi Járásbíróság harminc napra annak a 21 éves férfinak az előzetes letartóztatását hétfőn, aki megalapozottan gyanúsítható a pénteki forráskúti gyilkosság elkövetésével - közölte a Csongrád Megyei főügyészség szóvivője az MTI-vel.

Szanka Ferenc

elmondta, hogy a bíróság a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta szükségesnek a kényszerintézkedést. A férfit a közelmúltban ítélték el garázdaság miatt, és vagyon elleni bűncselekmény miatt jelenleg is folyik ellene eljárás. A pénteki bűncselekmény után megpróbált bizonyítékokat eltüntetni, megkísérelte átrendezni a helyszínt - közölte az ügyész. A döntés nem jogerős, a végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be. Egy 22 esztendős forráskúti nő eltűnését péntek este jelentette be családja. A szegedi nyomozók egy forráskúti ingatlan melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét. A rendőrök kihallgatták az ingatlanban lakó

B. Lászlót

, a férfi ellentmondásokba keveredett, végül elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a rendőrorvos az áldozaton testszerte több súlyos sérülést talált. Kérdésre a százados közölte, találtak arra utaló jeleket, hogy a fiatalt nőt megerőszakolták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra van szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.