Dupla Hipernettel készül karácsonyra a Telenor

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

telenor

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet csomagokkal, számos prémium okostelefon-ajánlattal, valamint az iPhone 6-tal készül.

„Ügyfeleink általában a régóta vágyott készülékekkel lepik meg szeretteiket karácsonyra, így mi is a népszerű okostelefonokat kínáljuk kiemelt karácsonyi akcióinkban. A vonzó árak mellett ráadásként új számlás hang-előfizetésekhez most megduplázzuk az elérhető Hipernet csomagot, így ügyfeleink még kötetlenebbül élvezhetik a szupergyors Hipernet nyújtotta előnyöket, akár a MyTV és Deezer szolgáltatásokat. Így lesz igazán kellemes és teljes az ünnep.” – mondta el Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

20 készülék 20 forintos áron

A Telenor Magyarország idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját. A kerek évszám jegyében az idei karácsonyra 20 készüléket kínál 20 forintos áron, meghatározott új számlás előfizetés vásárlása esetén. Az ajánlatban számos 4G-képes eszköz is megtalálható, így a megajándékozottak a Hipernet 4G-n keresztül villámgyorsan megoszthatják ünnepi élményeiket szeretteikkel. A kiemelt kínálatban többek között a Nokia Lumia 530, Nokia Lumia 635 vagy a prémium kivitelű Samsung Galaxy Ace 4 és a vízálló Sony Xperia Z3 Compact is megtalálhatók.

Megduplázott Hipernet csomag minden új számlás hang előfizetés mellé

Az ünnepi ajánlat része, hogy az új hang alapú tarifák mellé választott adatcsomagot a számlás előfizetések esetén 6 hónapig megduplázza a Telenor. Így például a 2 GB-ot tartalmazó előfizetéssel fél éven át 4 GB Hipernet 4G jár, belföldi adathasználatra. A megduplázott adatmennyiség szabadon felhasználható.

Táblagépet a fa alá!

A karácsonyi táblagép-ajánlatok közül kiemelkedik az Alcatel POP 7. A 7 hüvelykes kijelzővel és 2 magos, 1,3 GHz-es processzorral rendelkező Androidos tablet Hipernet Medium tarifacsomaggal – 2 év tarifamegtartással – 2990 Ft-ért megvásárolható.

Androidos okostelefonok, kártyás csomagban akár 9990 Ft-ért!

A Telenor a kártyás előfizetést választóknak is számos kedvezményt kínál az ünnepekre. Az okostelefonok világával most ismerkedőknek ideális választás az ALCATEL POP D1, amely 5000 Ft azonnali feltöltéssel már 9990 forintért elvihető, illetve a Huawei Ascend Y330, amely 5000-FT-os azonnali feltöltés esetén 15900 Ft-ért vásárolható meg. Nagyobb címlet feltöltése esetén a kedvezmény mértéke még nagyobb lehet, hiszen a feltöltésért a „Királyság!” jutalmak – azaz a baráti percdíj és Hipernet keret – mellé a készülék vételárából is kedvezmény jár:

Feltöltés összege – Készülékár-kedvezmény
3 000 Ft esetén – -2 000 Ft
5 000 Ft esetén – -4 000 Ft
10 000 Ft esetén – -7 000 Ft
15 000 Ft esetén – -10 000 Ft

A Telenor az új kártyás előfizetésekhez is extra mobilinternetet kínál: az első egyszeri, legalább 3000 forintos feltöltést követően 6 hónapon át havi 500 MB Hipernetet kapnak ajándékba a Telenor kártyás előfizetői, hogy igazán felhőtlen legyen az új okostelefon élmény.

Az Alcatel POP C1 belépő szintű androidos okostelefon 9990 forintért érhető el a Telenor feltöltőkártyás csomagokat értékesítő élelmiszer-áruházláncokban; a feltöltésért kapható készülékár-kedvezmény ezekre az ajánlatokra nem érvényesíthető.

A Telenor a karácsony közeledtével és a vállalat 20. születésnapja alkalmából december 5-én, pénteken elsőként hozza el ügyfeleinek és partnereinek Havasi Balázs „HAVASI Symphonic Aréna Show”-ját a Papp László Budapest Sportarénában, ezzel is teljesebbé téve az ünnepekre való felkészülést.

További információ a karácsonyi ajánlatokról: telenor.hu
További információ a koncertről: telenor.hu/20eves

(X)

Előző sztori

Kosárlabda: újabb rangadó a Hódtói Sportcsarnokban

Következő sztori

Diabétesz-világnap – Zombor: oda kell figyelni a cukorbetegségre