Közélet

Clock – kávézó nyílt a Reökben + FOTÓK

Clock – kávézó nyílt a Reökben + FOTÓK

2014. november 25., kedd
Clock – kávézó nyílt a Reökben + FOTÓK
clock_kavezo13_gs

A napszakhoz igazodó hangulatot árasztó kávézó nyílt a Reök-palotában, ahová nem csupán egy kávéra és reggelizni érdemes betérni, hiszen koncertek és színi előadások is várják a szegedieket.

Reggel nyolctól egészen éjfélig várják a Reök-ben megnyílt Clock kávézó és bárban a vendégeket, melynek elnevezése arra utal, hogy amint telnek az órák, maga a hely is átalakul, hangulata folyamatosan változik. A vendéglátásért felelő

Hídvégi Balázstól

megtudtuk, reggelizni is lehet a Clockban, helyben sütött pékárut kínálnak, továbbá szendvicseket és süteményeket. Az étkek között szegedi kistermelők különleges termékeit, így például aszúval megbolondított kacsamájpástétomot is találunk, melyhez jól passzol a lilahagymalekvár – mindezt házi brióssal ajánlják. Az étlapon szerepelnek „házi füstöltek a padlásról”, melyeket az újszegedi

Pap Péter

készít, de természetesen azokat is várják, akik nem fogyasztanak húskészítményeket. A mindig rohanó vagy épp késésben lévőkre is gondoltak, a különleges Guatemalából származó kávét akár egyedi tervezésű papírpohárban akár magukkal is vihetik a sietős vendégek.

clock_kavezo08_gs

A sajtóbejáráson az is kiderült, hogy a galériás kávézóban élőzenés esteket terveznek, míg a pincehelyiség koncerteknek, buliknak is helyet biztosít majd a céges rendezvények mellett. Az üzemeltetők fiatal tehetségeket is szeretnének bemutatni a szegedieknek, sőt a Reökkel közösen szervezve a programokat színházi előadásokat is tartanak majd a mintegy négyszáz főt befogadni képes Clockban. Az üzemeltetőtől megtudtuk, a kávézó fiatalos, lendületes belső kialakításával nem csupán az egyetemistákat célozzák meg, minden korosztály számára egyedi programokat álmodtak a szecessziós palotába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.