//

Clock – kávézó nyílt a Reökben + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

clock_kavezo13_gs

A napszakhoz igazodó hangulatot árasztó kávézó nyílt a Reök-palotában, ahová nem csupán egy kávéra és reggelizni érdemes betérni, hiszen koncertek és színi előadások is várják a szegedieket.

Reggel nyolctól egészen éjfélig várják a Reök-ben megnyílt Clock kávézó és bárban a vendégeket, melynek elnevezése arra utal, hogy amint telnek az órák, maga a hely is átalakul, hangulata folyamatosan változik.

A vendéglátásért felelő Hídvégi Balázstól megtudtuk, reggelizni is lehet a Clockban, helyben sütött pékárut kínálnak, továbbá szendvicseket és süteményeket. Az étkek között szegedi kistermelők különleges termékeit, így például aszúval megbolondított kacsamájpástétomot is találunk, melyhez jól passzol a lilahagymalekvár – mindezt házi brióssal ajánlják. Az étlapon szerepelnek „házi füstöltek a padlásról”, melyeket az újszegedi Pap Péter készít, de természetesen azokat is várják, akik nem fogyasztanak húskészítményeket. A mindig rohanó vagy épp késésben lévőkre is gondoltak, a különleges Guatemalából származó kávét akár egyedi tervezésű papírpohárban akár magukkal is vihetik a sietős vendégek.

clock_kavezo08_gs

A sajtóbejáráson az is kiderült, hogy a galériás kávézóban élőzenés esteket terveznek, míg a pincehelyiség koncerteknek, buliknak is helyet biztosít majd a céges rendezvények mellett. Az üzemeltetők fiatal tehetségeket is szeretnének bemutatni a szegedieknek, sőt a Reökkel közösen szervezve a programokat színházi előadásokat is tartanak majd a mintegy négyszáz főt befogadni képes Clockban. Az üzemeltetőtől megtudtuk, a kávézó fiatalos, lendületes belső kialakításával nem csupán az egyetemistákat célozzák meg, minden korosztály számára egyedi programokat álmodtak a szecessziós palotába.

no images were found

Előző sztori

Hátország: dobogós helyekkel tértek haza Szentesről a SZEOL-os gyerekek

Következő sztori

Az ünnepre hangolódik Szeged – péntektől karácsonyi vásári forgatag + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek