Közélet

Az ünnepre hangolódik Szeged – péntektől karácsonyi vásári forgatag + FOTÓK

Az ünnepre hangolódik Szeged – péntektől karácsonyi vásári forgatag + FOTÓK

2014. november 26., szerda
Az ünnepre hangolódik Szeged – péntektől karácsonyi vásári forgatag + FOTÓK
unnepi_keszulodes08_gs

A díszkivilágítás a helyén, már áll a Klauzál téren a város karácsonyfája, elkészült az adventi koszorú a Dugonics téren, a Széchenyi téren pedig már állnak a faházak jelezvén: közeleg a szegedi advent.

November 28-án, pénteken három belvárosi helyszínen kezdődnek meg a karácsonyi ünnepi hetek programjai, az adventi programokat a Hestia Tűz és Fény Show tűzzsonglőreinek látványos felvonulása nyitja meg 17 órakor, akik a Dugonics tértől a Széchenyi térig vonulnak a belvárosban. A Széchenyi téren a hagyományos karácsonyi vásár, míg az adventi koszorúval és a fényszarvassal ékesített Dugonics téren az Ördögszekér által szervezett kézműves vásár várja az ünnepre készülődő forgatagot.

pano_gs

Ahogy megírtuk

, a Klauzál téren december 11. és 14. között jégvarázs fesztivált rendeznek, ahol jégszobrász-show, színvonalas koncertek és zenei programok, karácsonyi csokigyár várja a látogatókat. A szokásoknak megfelelően itt pompázik Szeged több mint tíz méter magas karácsonyfája is, melyet ezúttal is egy magánszemély ajánlott fel a városnak. A

díszkivilágítást már felszerelték

, és várhatóan november 28-én gyúlnak ki az ünnep fényei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.