Bulvár

Vádemelést javasolnak a Kálvária sugárúti trafik kirablója ellen + FOTÓK

Vádemelést javasolnak a Kálvária sugárúti trafik kirablója ellen + FOTÓK

2014. október 18., szombat
Vádemelést javasolnak a Kálvária sugárúti trafik kirablója ellen + FOTÓK
kalvaria_trafikrablo007_police

A vádlottak padjára ülhet a szegedi Kálvária sugárúti dohánybolti rabló - adta hírül a police.hu.

A nyomozás adatai szerint augusztus 8-án 12 óra 38 perckor egy férfi ment be Szegeden, a Kálvária téren lévő egyik dohányboltba és az eladót késsel megfenyegetve a bevétel átadására szólította fel. A bolt alkalmazottja a kasszában lévő készpénzt átadta a férfinek, aki ezt követően kisétált az üzletből és egy kerékpárral a Huszár utca irányába menekült. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a beszerzett kamerafelvételek, valamint az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként az elkövetéstől számított 24 órán belül Szeged belvárosában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

B. Norbertet

. A rendőrök a támadáshoz használt kést lefoglalták. A 19 éves gyanúsított ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás során a terhelt beismerő vallomást tett. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.