Tisza Lajos Közéleti Egyesület: együtt kell dolgoznunk a térségben élők boldogulásáért!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület köszönetet mond minden szegedi választópolgárnak, aki az urnákhoz járult, egyben a kormányzat partnerségében folytatott, tevékeny munkára biztat mindenkit a következő öt évben is.

Az egyesület portálunkhoz eljuttatott közleménye alább olvasható!

“A 2014-es „választási évben” immáron 3 választást tudhatunk magunk mögött. Az eredmények mindenki számára ismertek.

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület köszönetet mond minden szegedi választópolgárnak, aki részt vett ezeken a szavazásokon, és élt a törvény adta lehetőségével.

A most október 12-i önkormányzati választás során a szegedi polgároknak lehetőségük nyílt arra, hogy eldöntsék, merre haladjon tovább városunk. A döntés megszületett, tudomásul kell venni, és tiszteletben kell tartani annak eredményét. Ezúton is gratulálunk a képviselőtestületbe bejutottaknak, kívánunk nekik felelősségteljes és eredményes munkát.

A szegediekért és a térségben élőkért tenni akaró polgárok közösségeként számunkra legfontosabb dolog az, hogy a jövőben éljünk minden olyan lehetőséggel, melyek segítik az itt élők boldogulását.
Márpedig megragadni való lehetőség lesz bőven. A kormányzat egyértelmű jelét adta annak, hogy partnerségre törekszik Szegeddel. Ehhez az kell, hogy jó programokhoz és projektekhez kérjük a támogatásukat és együttműködésüket.

A szegedi városvezetés és közgyűlés mellett, a saját felelősségünknek is tartjuk, hogy éljünk ezekkel a lehetőségekkel, ezzel is elősegítve a város fejlődését. Véleményünk szerint Szeged városa és az itt élők számára egyaránt fontos, hogy a következő 5 évben hogyan és milyen módon fogjuk kihasználni a kormányzat partnerségét és milyen eredményeket fogunk tudni elérni és felmutatni.

Ehhez a munkához kéri a Tisza Lajos Közéleti Egyesület minden felelősen gondolkodó szegedi polgár tevékeny részvételét, illetve ajánlja fel segítségét” – írja közleményében a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöksége.

Előző sztori

Kézilabda: a sok hiba okozta az FKSE vesztét a Kecskemét ellen

Következő sztori

Asztalitenisz: felemás forduló után a Floratom csapatai