Közélet

Tisza Lajos Közéleti Egyesület: együtt kell dolgoznunk a térségben élők boldogulásáért!

Tisza Lajos Közéleti Egyesület: együtt kell dolgoznunk a térségben élők boldogulásáért!

2014. október 20., hétfő
Tisza Lajos Közéleti Egyesület: együtt kell dolgoznunk a térségben élők boldogulásáért!

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület köszönetet mond minden szegedi választópolgárnak, aki az urnákhoz járult, egyben a kormányzat partnerségében folytatott, tevékeny munkára biztat mindenkit a következő öt évben is.

Az egyesület portálunkhoz eljuttatott közleménye alább olvasható! "A 2014-es „választási évben” immáron 3 választást tudhatunk magunk mögött. Az eredmények mindenki számára ismertek. A Tisza Lajos Közéleti Egyesület köszönetet mond minden szegedi választópolgárnak, aki részt vett ezeken a szavazásokon, és élt a törvény adta lehetőségével. A most október 12-i önkormányzati választás során a szegedi polgároknak lehetőségük nyílt arra, hogy eldöntsék, merre haladjon tovább városunk. A döntés megszületett, tudomásul kell venni, és tiszteletben kell tartani annak eredményét. Ezúton is gratulálunk a képviselőtestületbe bejutottaknak, kívánunk nekik felelősségteljes és eredményes munkát. A szegediekért és a térségben élőkért tenni akaró polgárok közösségeként számunkra legfontosabb dolog az, hogy a jövőben éljünk minden olyan lehetőséggel, melyek segítik az itt élők boldogulását. Márpedig megragadni való lehetőség lesz bőven. A kormányzat egyértelmű jelét adta annak, hogy partnerségre törekszik Szegeddel. Ehhez az kell, hogy jó programokhoz és projektekhez kérjük a támogatásukat és együttműködésüket. A szegedi városvezetés és közgyűlés mellett, a saját felelősségünknek is tartjuk, hogy éljünk ezekkel a lehetőségekkel, ezzel is elősegítve a város fejlődését. Véleményünk szerint Szeged városa és az itt élők számára egyaránt fontos, hogy a következő 5 évben hogyan és milyen módon fogjuk kihasználni a kormányzat partnerségét és milyen eredményeket fogunk tudni elérni és felmutatni. Ehhez a munkához kéri a Tisza Lajos Közéleti Egyesület minden felelősen gondolkodó szegedi polgár tevékeny részvételét, illetve ajánlja fel segítségét" - írja közleményében a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.